iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 kişi için
23 adet yumurta
1 çorba kaşığı tereyağı
az tuz
2 dilim jambon
2 çorba kaşığı zar gibi doğranmış gravyer peyniri
kıyılmış maydanoz
HAZIRLANIŞI
Jambon'u kibrit gibi doğrayın Bir tavada 23 dakika sote yapın ve yağını süzün Yumurtayı küçük bir kaba kırıp tuzu ilave edin Bir çatalla hafif çırpıp sarı ve beyazını birbirine karıştırın Omlet tavasına tereyağını koyun, kızdırın Jambonu, peyniri, maydanozu ve yumurtayı ekleyip çatalla karıştırın Koyulaşmaya başlayınca tavayı öne doğru eğin Çatalla omleti öne doğru kıvırın Ön kısmını da kıvrılmış kısma doğru alt üst edip çevirin
1 kişi için
23 adet yumurta
1 çorba kaşığı tereyağı
az tuz
2 dilim jambon
2 çorba kaşığı zar gibi doğranmış gravyer peyniri
kıyılmış maydanoz
HAZIRLANIŞI
Jambon'u kibrit gibi doğrayın Bir tavada 23 dakika sote yapın ve yağını süzün Yumurtayı küçük bir kaba kırıp tuzu ilave edin Bir çatalla hafif çırpıp sarı ve beyazını birbirine karıştırın Omlet tavasına tereyağını koyun, kızdırın Jambonu, peyniri, maydanozu ve yumurtayı ekleyip çatalla karıştırın Koyulaşmaya başlayınca tavayı öne doğru eğin Çatalla omleti öne doğru kıvırın Ön kısmını da kıvrılmış kısma doğru alt üst edip çevirin