Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jambonlu Patates (Alman)

Jambonlu Patates (Alman)
0
56

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Jambonlu Patates (Alman) patates alman Malzemeler 4 iri patates Tuzlu Karabiber 150 gr Füme edilmiş ham jambon (Tavla zarı iriliğinde doğranmış) 2 ÇK zeytinyağı 1 Orta boy Kuru Soğan 1 diş sarmısak 2 olgun domates ½ demet Maydanoz 1 limon kabuğu rende Yapılışı Haşlama suyuna tuzlu ve bir tutam limon kabuğu katılmış suda patatesleri haşlayınız Zeytinyağına kızınca rende soğan ve jambonlar katılır ve çok az kavurduktan sonradan ince doğranmış sarmısak, kabukları soyulmuş çekirdekleri çıkarılmış ufak kesilmiş domates ek ediniz 10 dakika değin kavurmaya devam ediniz ve bu karışımın üzerine dilimler halinde doğranmış haşlanmış patatesleri diziniz, tuzlu ve karabiber ilavesinden sonradan kısık ateşte kapağı kapalı 10 dakika daha pişiriniz Tencere ateşten alınmadan önce maydanozu varsa fesleğeni ilave ediniz Bir karıştırılıp servis tabağına alınır Sıcak servis edilir  
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt