iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 6 yumurta
• 150 gr Jambon
• 1 ad küçük boy kuru soğan
• 1 ad yeşil sivri biber
• 34 su bardağı taze lor peyniri
• 2 ad orta boy domates
• 14 su bardağı çedar peyniri
• Tuz, biber
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı :
Soğanı, biber ve jambonu küçük, küçük doğrayın
Kalın tabanlı bir tavaya zeytinyağını koyup iyice kızdırın Soğan ve biberi atıp çevirerek pişirin Jambonu ekleyin Hepsini birlikte biraz daha pişirin
Bu sırada yumurta, lor peyniri ve biraz karabiberi iyice çırpın Tavada pişen sebzelerin üzerine dökün Orta ısıda pişirin Bir spatula ile kenarlarını kaldırıp üstteki pişmemiş yumurtaların alttarafa geçmesini sağlayarak pişirmeye devam edin
Daha sonra omleti fırına dayanıklı bir kaba aktarın Fırının ızgarasını çalıştırıp üst taraf da pişene dek ortalama 23 dakika kızartın
Üzerine domates dilimleri ve rendelenmiş çedar peynirini koyup peynirler eriyene dek piraz daha fırında tutup çıkarın Sıcak servis yapın
• 6 yumurta
• 150 gr Jambon
• 1 ad küçük boy kuru soğan
• 1 ad yeşil sivri biber
• 34 su bardağı taze lor peyniri
• 2 ad orta boy domates
• 14 su bardağı çedar peyniri
• Tuz, biber
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı :
Soğanı, biber ve jambonu küçük, küçük doğrayın
Kalın tabanlı bir tavaya zeytinyağını koyup iyice kızdırın Soğan ve biberi atıp çevirerek pişirin Jambonu ekleyin Hepsini birlikte biraz daha pişirin
Bu sırada yumurta, lor peyniri ve biraz karabiberi iyice çırpın Tavada pişen sebzelerin üzerine dökün Orta ısıda pişirin Bir spatula ile kenarlarını kaldırıp üstteki pişmemiş yumurtaların alttarafa geçmesini sağlayarak pişirmeye devam edin
Daha sonra omleti fırına dayanıklı bir kaba aktarın Fırının ızgarasını çalıştırıp üst taraf da pişene dek ortalama 23 dakika kızartın
Üzerine domates dilimleri ve rendelenmiş çedar peynirini koyup peynirler eriyene dek piraz daha fırında tutup çıkarın Sıcak servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.