iltasyazilim
FD Üye
2 çorba kaşığı margarin 3 tavuk göğüs eti 4 dilim dana jambon 2 soğan 2 havuç 1 kahve fincanı un 1 su bardağı sıcak su 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı kırmızı tozbiber Tuz
karabiber
Jambonlu tavuk hazırlanışı
Tavuk göğüs etlerini iri parçalara ayırıp una bulayın Soğanları soyup küçük küçük doğrayın Havuçları temizleyip iri iri rendeleyin Jambon dilimlerini küçük küçük doğrayın
Margarini tavada eritip tavuk etlerini kızartın Kırmızı tozbiber, kekik ve 1 tutam tuz serpip karıştırın Jambon, soğan ve havucu ilave edip kavurun Sıcak suyu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin Sıcak olarak servis yapın
Şefin Yorumu :
FARKLI BİR LEZZET İÇİN!
Tavuk etlerini mısır ununa ya da galeta ununa bulayıp kızartabilirsiniz
karabiber
Jambonlu tavuk hazırlanışı
Tavuk göğüs etlerini iri parçalara ayırıp una bulayın Soğanları soyup küçük küçük doğrayın Havuçları temizleyip iri iri rendeleyin Jambon dilimlerini küçük küçük doğrayın
Margarini tavada eritip tavuk etlerini kızartın Kırmızı tozbiber, kekik ve 1 tutam tuz serpip karıştırın Jambon, soğan ve havucu ilave edip kavurun Sıcak suyu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin Sıcak olarak servis yapın
Şefin Yorumu :
FARKLI BİR LEZZET İÇİN!
Tavuk etlerini mısır ununa ya da galeta ununa bulayıp kızartabilirsiniz