Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

James Bond: Quantum Of Solace [ Demo İnceleme ]

James Bond: Quantum Of Solace [ Demo İnceleme ]
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
007 olarak buyuk bir maceraya cıkıyoruz!

007 James Bond'un oyunu Quantum of Solace, şimdiye kadar yayımlanan video ve ekran goruntuleriyle goze hoş bir oyun olarak hafızalarımızda yer edindi Yeni 007'ye ait bir de demo yayımlanınca, artık kısa da olsa oyunun on provasını deneme şansına sahip olabildik

Bond, James Bond

Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra hemen demoya başlıyoruz İtalya'da gecen kısa bir bolumden oluşan deneme surumunde, ilk etapta ekranda boy gosteren Daniel Craig (Yeni Bond) sayesinde, hazırlanan James Bond modellemesinin oldukca iyi olduğunu goruyoruz TPS modunda siper pozisyonundayken silahı elimize alıyoruz Bu sırada istersek E tuşuna basarak farklı bir sipere otomatik olarak gecebiliriz, istersek de sağ fare tuşuna basarak ateş etme pozisyonunu alabiliyoruz Engellerin uzerinden atlamak icin de, boşluk tuşunu kullanmak gerekiyor

Gelelim demodaki amacımıza, iyi giyimli ve silahlı bir adamı yakalamaya calışıyor, bunun icin surekli kovalamaca icerisinde yer alıyoruz Kimi zaman tehlikeler atlatıyor, kimi zaman da beklenmedik duşmanlarla karşılaşabiliyoruz Bu sahnelerde yavaş cekim moduna gecen oyunda, ekrana iki adet simge geliyor Birisi rakibinizin, diğeri de sizin uzerinizde oluyor Amacınız, uzerinizdeki logoyu duşmanınızın logosunun uzerine getirmek Boylece Bond, esaslı bir dayak nasıl atılır, bunu gosteriyor bizlere Eğer başaramazsanız, rakibiniz size gosteriyor Tekrar denemek icin rakibin yanına gitmeli ve Q tuşuna basmalısınız Silah envanterimize goz gezdirdiğimizde; tabanca, akrep ve uzi gibi kullanabileceğimiz silahlar var

Siz oldurup ilerledikce duşmanlarınız daha da artıyor Ozellikle demonun son dakikalarına doğru oynanış tarzı iyiden iyiye Gears of War'u andırıyor Buyuk bir mekandayız ve coğu objenin arkasında siper almış adamlar var Ortalık yerde kahramancılığa soyunursanız kısa surede olebiliyorsunuz Yuksek hasar aldığınızda renkler, siyah beyaz oluyor ve unlu 007 objektifi ekranda beliriyor Aldığınız hasarın etkisine gore acı daraldıkca olume daha da yaklaşıyorsunuz demektir Hemen siper almalı ve bir sure dinlenmelisiniz Cevreye goz gezdirdiğimizde parlayan objeler goruyoruz (Bomba) Bunlara ateş ettiğimiz taktirde kolay yoldan coğu duşmanımızı alt edebildiğimiz gibi, gorsel olarak da guzel bir tabloyla karşılaşıyoruz Olum animasyonları oldukca guzel ve ceşitli hazırlanmış Yapay zeka olarak, genel anlamda iyi olduğunu soyleyebilirim Bir anda topluca uzerinize gelmedikleri taktirde, siperlerden cıkmıyor, sizi kontrol ediyorlar

Oldurme yetkisi

Quantom of Solace, COD 4 grafik motorunu kullandığını belirgin bir şekilde gosteriyor Karakter ve silah modellemeleri (Ozellikle Daniel Craig tasarımı), mekan tasarımları, başarılı Yerine gore etkisini artıran fizik efektleri ve sesler de gayet kaliteliler Demo boyunca arka planda calan film muzikleri de, atmosfere guzel uyum sağlıyor

Genele bakacak olursak 4 Kasım'da cıkması beklenen oyunun, beklentileri karşılayabileceğini duşunuyorum Demo, inanılmaz kısa olsa da, oyun hakkında oldukca fazla tecrube edinmenize yardım edecektir Oyun, FPS oynanış acısı ve siper sisteminde TPS acıya gecişi, dovuş modu ve COD4'un grafik motorunun olması gibi guzellikleri barındırıyor Film oyunu deyip gecmeyin, denemeden karar vermeyin derim

turu
Aksiyon

yapımcı
Beenox

yayıncı
Activision

coklu oyuncu
Yok