Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jandarma Astsubay alımı şartları nelerdir

Jandarma Astsubay alımı şartları nelerdir
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
images2019jandarmaastsubayalimisartlarinelerdir5afb3a2825e0c

20192019 eğitim oğretim yılı jandarma astsubay alımı şartları:
1 20192019 EğitimOğretim yılında Jandarma Astsubay Meslek Yuksek Okuluna, astsubay yetiştirilmek uzere;

a Turkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek,

b En fazla 21 yaşında (1989 doğumlu),

c internet adresinde (Genelkurmay Başkanlığı Resmi Kurumsal İnternet Sitesidir Anasayfa Turkish General Staff Official Web Site Main Page) yayımlanan Başvuru Kılavuzunda kaynak olarak belirtilen lise veya dengi okullardan (bolumalankol gozetilmeksizin) yılında mezun veya Haziran 2019 doneminde mezun olabilecek durumda olan,

c OSYM tarafından yapılacak2019 Yılı Oğre&i Secme ve Yerleştirme Sınavına (OSYS) başvurmuş, başvuru sırasında OSYS Aday Bilgi Formunun “Askeri Okullara Girme isteği bolumunu işaretlemiş,

d 2019 Yılı OSYSye katılarak, YGS5 puan turunden Jandarma Okullar Komutanlığınca belirlenecek taban puan veya uzerinde puanı almış,

e Taksirli suclar haric olmak uzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına cevrilmiş veya ertelenmiş, hukumluluklerine ilişkin kayıtları adli sicilden cıkartılmış olsa bile, bir curumden dolayı hukumlu bulunmayan veya soruşturma altında olmayan, istekli adaylar arasından oğrenci alınacaktır

2 Başvurularda, adaylarda aranacak diğer nitelikler, secme sınavlarının uygulanması ve ihtiyac duyulabilecek diğer bilgiler, Jandarma Genel Komutanlığı internet adresinde yer alan başvuru kılavuzundan oğrenilebilineceği gibi il ve İlce Jandarma Komutanlıklarından temin edilebilecek tanıtım broşurlerinde de mevcuttur

3 Aday başvuruları, 25 Şubat – 20 Mayıs 2019 tarihleri arasında Genelkurmay Başkanlığı Resmi Kurumsal İnternet Sitesidir Anasayfa Turkish General Staff Official Web Site Main Page internet adresindeki Jandarma Astsubay Meslek Yuksek Okulu başvuru işlemleri ile ilgili bolumlere gerekli bilgilerin doldurulması şeklinde yapılacaktır

4 Başvuru, secme sınavları, sonucların duyurulması ile kesin kayıt ve kabul işlemlerine ilişkin adaylara yapılacak her turlu duyuru sadece Genelkurmay Başkanlığı Resmi Kurumsal İnternet Sitesidir Anasayfa Turkish General Staff Official Web Site Main Page ve Jandarma Genel Komutanlığı internet adreslerinde yayımlanacaktır

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,325Kullanıcılar
Üst Alt