iltasyazilim
FD Üye
Japon Güneşi Tarifi
Japon Güneşi nasıl yapılır
Japon Güneşi nedir
Japon Güneşi
Malzemeler:
1 kg kemiksiz kuzu kuşbaşı 1 paket mantar, küp doğranmış 2 adet patlıcan 2 adet yufka yoğurt
Hazırlanması:
Eti tavaya alın, saldığı suyunu çekene kadar az miktarda sıvıyağ ilavesi ile pişirin (soğan vs ilave etmeden kavurma gibi pişsin) Mantarı da bambaşka bir tavada pişirip et ile harmanlayın Patlıcanları küp doğrayıp tuzda bekletin ve sıvıyağda kızartın Yufkaları muhtemel olan en dar üçgenlere kesip (812 adet arası) aralarına herhangi bir şey sürmeden bir pipet yardımıyla sarın Uçlarını suyla ıslatıp kapatın ve sıvıyağda kızartın (böylece içi anlamsız sigara börekleri elde edin) Dairesel bir servis tabağının en altına mantar ve eti, ikinci kata patlıcanları yayın Üzerlerine yufkaları güneş ışınları gibi dizin Ortasını açıp sarımsaklı ya da sade yoğurt koyarak servis yapın *
Japon Güneşi nasıl yapılır
Japon Güneşi nedir
Japon Güneşi
Malzemeler:
1 kg kemiksiz kuzu kuşbaşı 1 paket mantar, küp doğranmış 2 adet patlıcan 2 adet yufka yoğurt
Hazırlanması:
Eti tavaya alın, saldığı suyunu çekene kadar az miktarda sıvıyağ ilavesi ile pişirin (soğan vs ilave etmeden kavurma gibi pişsin) Mantarı da bambaşka bir tavada pişirip et ile harmanlayın Patlıcanları küp doğrayıp tuzda bekletin ve sıvıyağda kızartın Yufkaları muhtemel olan en dar üçgenlere kesip (812 adet arası) aralarına herhangi bir şey sürmeden bir pipet yardımıyla sarın Uçlarını suyla ıslatıp kapatın ve sıvıyağda kızartın (böylece içi anlamsız sigara börekleri elde edin) Dairesel bir servis tabağının en altına mantar ve eti, ikinci kata patlıcanları yayın Üzerlerine yufkaları güneş ışınları gibi dizin Ortasını açıp sarımsaklı ya da sade yoğurt koyarak servis yapın *