Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

japonların zayıf kalma sırları

japonların zayıf kalma sırları
0
75

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
japonların güçsüz kalma sırları az yemenin sırları japonlar neden çelimsiz japonların bebek yemesi japonların bebek yemeleri video çinliler neden zayıf Japonlar gibi zayıf almak isteyenler okusunjaponlarinzayifkalmasirlari5c592c5d84b35alt Japonların çelimsiz kalma sırları!İşte Japonların kilo almadan yıllarca genç kalmalarının sırları Gözlerinizle yiyin Japonların yemek sırrı yavaş ve ufak parçalarla minik porsiyonlarda yemek Yemeğinizi yavaş yerseniz beyninizde tokluk hissi oluşacak ve az yiyeceksiniz Kaloriyi azaltmak acı vermez Ekstra bir yiyecek yemeksizin çikolata cips bisküvilerin yerine meyve sebze ve çorbaları seçim edebilirsiniz Minik porsiyonlar Porsiyon güçtür Japonlar yemeklerini küçük tabaklarda ve kaselerde alırlar Akşam yemeklerinde herşey gitgide tadılır Küçük porsiyonlar şayet de dinç yaşamalarının ve güçsüz kalmalarının en kayda değer yoludur Araştırmalara göre ise büyük servislerde sunulan yemekler bitirilmeye çalışıldığınmdan kilo almaya neden oluyor Büyük tabaklarda servis edildiğinde kişi % 45 daha fazla yiyebiliyor Bu keza iyi ayrıca de fena haber! Acele Ile yenildiği için fena yiyeceklerin değerini değiştirmeye tezgâhtar olduğu için iyi haber Daha az yemeye alışılabilir öyl değil mi? Esas besin kaynağı pirinç Japon diyetinde pirincin büyük yeri var Bir birey günde 6 kereden fazla pirinç yiyebilir Kahvaltı dahil yaklaşık olarak her öğünde küçük bir kasede pirinç servis edilir Yağ oranı düşük karmaşık karbonhidrata sahip pirinç birkaç kalorinin yükselmesine niçin olabilir Hamur işi ve bisküvileri göbeklenmeye neden olabileceği için azaltmanız gerekir Kalbe yararlı yağlar içeren pirinç Japonya'da yalnızca haşlanarak yenir yağ eklenmez Sebzeler lezzetlidir Japon kadınları haşlanmış karışık sebzeleri yemeye bayılırlar Kırmızı biber kabak taze fasulye patlıcan soğan domates yeşil biber salata havuç ıspanak pancar şalgam patates mantar deniz sebzeleri patates gibi sebzeler gıda alışkanlıklarında manâlı yer tutar Bir öğünde asgari 45 bambaşka sebze yemeği servis edilir Hiç kimse sabah kahvaltısında salata yemenin veya çorba içmenin acayip olduğunu düşünmez Belli Başlı yiyecek balık Özellikle somon tuna sardalya uskumru ve ringa balığı gibi yağlı balıklar kalbe yardımcı omega3 kaynağıdır Japonlar dünyanın % 2'sini oluşturmalarına rağmen dünya balığının % 10'unu tüketirler Dolayısıyla Japonlar daha az kırmızı et tüketirler ve kırmızı etin niçin olabileceği hastalık risklerinden korunurlar Soya yararlıdır Soya yetiştirilmeye ve tüketilmeye başladığından beri kırmızı et kadar yardımsever olduğu ancak daha az yağ içeridiği biliniyor böylece Japon yemeklerinde daha çok soya yağı kullanılır Bunun yanı sıra soya mayalanmış çorba olarak da tüketilir Sağlıklı tatlılar Japon tatlıları mevsim meyvelerinin karışımıdır Dondurma ve kek gibi tatlı türlerini daha fazla seven Japonlar tatlıdan sonra bir fincan Japon yeşil çayı içmeyi ihmalkârlık etmez Yalnızca birkaç düzenleme ile Japon diyetinizi uygulayabilir ve daha dinç yaşayabilirsiniz Ilk Önce her yerde olan beyaz yerine kahverengi pirinç tüketin Sushi'yi seçim ederken 23 damla soya sosu ilave etmeniz yeterli olacaktır  
 
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt