Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Japonyanın Yonetim Şekli

Japonyanın Yonetim Şekli
0
124

Similar threads

Norvec Yonetim Şekli Nedir Norvec Yonetimi nedir Norvecin Yonetim bicimi Anayasal monarşi dir
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Hollandanın yonetim bicimi Hollanda Yonetimi Hollandanın yonetim şekli nedir Hollanda nın resmi adı Hollanda Krallığı'dır Yonetim Bicimi Meşruti Krallık'tırYani Parlemento esasına dayalı Monarşi sistemidir Monarşi sistemi : Bir hukumdarın devlet başkanı olduğu bir yonetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Suudi Arabistanın Yonetim Bicimi Suudi Arabistanın Yonetim Şekli Nedir Suudi Arabistan'ın Yonetim Şekli Teokratik Monarşi dir Teokratik Monarşi : Dine dayalı yonetim bicimini tanımlamak icin kullanılan terim Daha doğru bir anlatımla, dini otorite organlarının siyasi otorite...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Hindistanın Yonetim Şekli nedir Hindistada Yonetim şekli Hindistanın Yonetim bicimi Parlamenter Federal Cumhuriyet dir Hindistan Parlamenter Federal Cumhuriyeti Hindistan, yirmi sekiz tane eyalet ve yedi tane birlik bolgesinden oluşan bir federal cumhuriyettir Her eyalet, Puduceri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Yunanistanın Yonetim Bicimi Yunanistanın Yonetim Şekli Nedir Yunanistanın Yonetim Şekli Parlamenter Cumhuriyet 'tir Parlamenter cumhuriyet, devlet başkanlığı makamına gelecek kişilerin soya dayalı olarak değil secimle belirlendiği parlamenter sistem Başkanlık veya yarı başkanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt