Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jarz aleti sorunu

Jarz aleti sorunu
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun aleykum arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bir oyun oynuyorum fifa online 3 bu oyunu oynarken jarz aletini çektğimde oyun kapanıyor diğer oyunlarda kapanmıyor lütfen yardım etseniz sevinirim

Similar threads

Selamun aleykum arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bir oyun oynuyorum fifa online 3 bu oyunu oynarken jarz aletini çektğimde oyun kapanıyor diğer oyunlarda kapanmıyor lütfen yardım etseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Arkadaşlar; Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama tek ilgili bölüm burasıydı Ben bilgisayarım için direksiyon seti aldım Kullanım kılavuzunda olduğu gibi her şeyi yükledim, ayarladım Sonra 18 Wos Pedal to the Metal oyunu açtım ve kontrolü yüklediğim direksiyon olarak ayarladım Ama nedense...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
arkadaş pc oyun oynarken çok donuyor sebebini hale çözmüş değilim intel dualcore 280 işlemcim var 2 gb ram varnvidia ge force 9400 gt 1gb ekran kartı var oyunları en düşük çözünürlükte oynadığım halde donuyor bazen oyun görüntüsü bozuluyor bazende rest atmam gerekiyor oynadığım oyunlar far cry...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Arkadaşlar, bilgisayarım bazı oyunların tam ortasında çat diye kapanıyor Baştan başlamasa bile bu sefer beni oyundan masaüstüna atıyor Özellikle Dark Messiah Might and Magic adlı oyunu oynarken Stalker ı oynarken de aynı olay başıma geldi Dün 2 saat içinde 56 defa kapanıp yeniden beşladı Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt