Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jason Momoa ve Ben Affleck'ten Batman müjdesi!

Jason Momoa ve Ben Affleck'ten Batman müjdesi!
0
74

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
jason_momoa_ve_ben_affleckten_batman_mujdesi_1659095674_3913.jpg

Su altı dünyasının süper kahramanı Aquaman 2'de oynayacak olan Batman belli oldu. En çok sevilen Batman'lerden biri olan Ben Affleck kostümü yeniden giyecek.

DC hayranlarını heyecanlandıran haberi Jason Momoa, sosyal medya hesabından duyurdu. Momoa, sosyal medya hesabından Aquaman 2'de Batman karakterini Ben Affleck'in olacağını paylaştığı an yer yerinden oynadı.

GIkr9_1659095985_8546.jpg
ben affleck ve jason momoa

En çok sevilen Batman karakteri olan Affleck'le olan fotoğrafları paylaşım rekoru kırdı. "Bruce ve Arthur yeniden bir arada. Seni seviyorum ve özlüyorum" notuyla paylaşım yapan Momoa'ya beğeni yağdı.

jPahx_1659096062_2973.JPG
ben affleck jason momoa

Tüm hızıyla devam eden Aquaman'ın çekimlerinin olduğu sete bir hafta önce B.A. yazılı karavanın gelmesi kafaları karıştırmıştı.

W9d18_1659096100_0762.JPG
jason momoa

Bugün o beklenen müjde böyle duyuruldu. Ben, sosyal medyada Batman etiketiyle gündem oldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Merve Dizdar yolları karıştırdı! Ortaya komik anlar çıktı

Similar threads

Game of Thrones dizisi ve Aquaman filmiyle sevilen Jason Momoa, Super Bowl'da gösterilen reklam için oynadığı saçsız ve zayı haliyle hayranlarını şaşırttı. Jason Momoa, kaslı vücudu ve gür saçlarıyla tanınan oyuncu, Super Bowl'da gösterilen reklamda, sanılanın aksine bir görünümde çıktı. Ev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Game of Thrones serisi ve Aquaman sinemasıyla sevilen Jason Momoa, Muhteşem Bowl'da gösterilen reklam için oynadığı saçsız ve zayı haliyle hayranlarını şaşırttı. Jason Momoa, kaslı vücudu ve gür saçlarıyla tanınan oyuncu, Muhteşem Bowl'da gösterilen reklamda, sanılanın bilakis bir görünümde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Geçtiğimiz aylarda hem Marvel hem de DC önümüzdeki sene için ellerindeki kartları açıp hayranlarının yüzünü güldürdüler. Biz de bakalım 2022’de bizi film ve diziler açısından neler bekliyor diye mevzuyu bir toparlayalım dedik. DC FanDome 2021 Puslu bir Ekim akşamı, yaklaşık dört saat boyunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
20 yıl sonra tekrar bir araya gelen Jennifer Lopez ve ünlü aktör Ben Affleck yani nam-ı diğer ‘Bennifer’ın çok merak edilen düğünü nihayet gerçekleşti. Hollywood'un gözde çiftinin 3 gün 3 gece yapılan düğününden ilk görüntüler gelirken, Jennifer Lopez'in gelinliği gecelere damga vurdu. İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Hepimizin bayıla bayıla izlediği film ve dizilerin özellikle aksiyon sahnelerinde yer alan dublörler ne yazık ki oyuncular kadar ilgi görmüyor. Ancak kamera arkasında kahraman olan dublörler, oyunculara ne kadar benzediklerini göz önüne seren fotoğraflarla herkesi epey bir şaşırtıyor! Merak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt