JeanBaptiste Lamarck kimdir lamarck kimdir jean baptiste lamarck hakkında herşey burada melekler JeanBaptiste Lamarck evrim teorisine konu olmuş manâlı biyologlardan meleklerimYaptığı incelemeler ve incelemeler sonucu evrim teorisine geçerliliğini yitirmiş hipotezler de sunmuş olsa da hafıza ve düşünceler gelişime katkı sağlarLamarck deyince bana kalırsa benim aklıma zürafalar ve uzun boyunları geliyor aklımaVelhasıl kelam,buyrunuz yararlanınızjeanbaptistelamarckkimdir5c5a69d54ed6ealt 1548241119 1548241119 jeanbaptistelamarckkimdir5c5a69d57e869jeanbaptistelamarckkimdir5c5a69d57e869jeanbaptistelamarckkimdir5c5a69d57e869 JeanBaptiste Lamarck (asıl adı Jean Baptiste Pierre Antoine de Monet, Chevalier de Lamarck) (d 1 Ağustos 1744 ö 1829) Fransız doğa bilimci Evrim konusunda yaptığı çalışmalarla bilinir Kazanılmış karakterlerin iletimitezi oldukca büyük kavga yaratmış, genetik aktarım prensiplerinin ortaya konmasıyla görüşleri geçerliliğini yitirmiştir Bitki ve hayvan örneklerinin akıllı uzmanlarının kontrolünde sınıflandırılmasını ileri süren modern müze kolleksiyonculuğu kavramını ilk ortaya atanlardandı Omurgasızların sistematiği ile ilgilenerek esas organların fonksiyonlarını ve yapısını incelemiş, dağıtılmış solucanlar ve yumuşakçalar arasındaki üstünkörü benzerliklerin altındaki farkları göstermiştir Lamarck kendi döneminin birincil büyük botanikçisidir Flore Françoise (1778) adlı eserinde Fransa'da yetişen bitkileri sınıflandırdı Lamarckizm teorisinde çevrenin, bitkilerin değişmesindeki önemi anlatılır Lamarck'ın evrim görüşünü de okumak istiyorsanız evet gördünüz linkijeanbaptistelamarckkimdir5c5a69d5868a6gifalt :tik: :tik: :tik: Biyoloji derslerinde duyduğum da en dinlenesi olmayan bakış malesef ama lamarck amcanındırjeanbaptistelamarckkimdir5c5a69d54ed6ealt Fakat saygımız sonsuz,bana da ne oluyosa daha saçma ya da kanıtlanamamış olsa da bir fikir bile yürütüp adımı kazdırabilmiş değilim bir yerlerejeanbaptistelamarckkimdir5c5a69d5af237pngalt 

Tekrar çenem düştü,esen kalın melekleri öğrenmek iyidir güzeldirjeanbaptistelamarckkimdir5c5a69d5868a6gifalt :tik: :tik: :tik: