Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jeffrey Donovan Resimleri

Jeffrey Donovan Resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Eski CIA ajanı Michael Westen'ın (Jeffrey Donovan) görevden uzaklaştırıldıktan sonraki hayatını konu bölge diziDizi Michael'ın eski görevine dönebilmek ve uzaklaştırılmasının sebebini öğrenebilmek için gösterdiği çabanın etrafında döner Bölümler Michael'ın yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmesini konu alır

Michael, Fiona Glenanne (Gabrielle Anwar) ve Sam Axe (Bruce Campbell) ile birlikte dolandırılmış, mafyaya bulaşmış ya da yarı durumlardan ötürü başı belaya girmiş müşterilerine yardım eder Daha sonraları bu ekibe Jesse Porter (Coby Bell) da katılır ara sıra Michael'a, annesi Madeline Westen (Sharon Gless) ve erkek kardeşi Nate Westen (Seth Peterson) da yardım eder

Michael Westen, yakıldıktan (uzaklaştırıldıktan) sonra kendini Miami'de bulur Hükümet tarafından tüm parasına el konmuş, dosyası gizliye gücenmiş (yani tüm iş geçmişi silinmiş) ve şehir halkı dışına çıkması yasaklanmıştır Miami'de sıkışıp kalan Michael onu gözetlemek ve hakkında düzenli olarak rapor sunması gereken ajanlardan kendini yakan kişiler hakkında bilgi almaya çalışır Hem para kazanması gerekmektedir ve çevresinde yardıma ihtiyacı olan müşterilerine karşısında elinden geleni yapar
*

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt