Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Jehan Barbur Seve Seve Olurum Senin icin

Jehan Barbur Seve Seve Olurum Senin icin
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Jehan Barbur Seve Seve Olurum Senin icin Şarkı Sozleri,
Tovbeler Tovbesi dizisinde calan parca

Seve Seve oLuRum Senin İcin
Yine yine tek bir bakışın icin
Hadi hadi bak bana cesaretin varsa aşka

Seni ilk gorduğum gunu hatırladım
Kandırdı beni birden tek bir bakışın
Senin butun aşkımsenin butun hayatım
Kalbimi kırıp bıraktın

Seve Seve Olurum Senin İcin
Yine yine tek bir bakışın icin
Hadi hadi bak bana cesaretin varsa aşka

Bile bile olurum senin icin
Seve seve bir daha aşkın icin
Hadi hadi koş banayarınlarımıza

Similar threads

Tovbeler Tovbesi dizisinde calan şarkı 28 Haziran Seve seve olurum senin icin şarkısının sozleri Seve seve olurum senin icin Seve seve olurum senin icin Yine yine tek bir bakışın icin Hadi hadi bak bana cesaretin varsa aşka Seni ilk gorduğum gunu hatırladım Kandırdı birden beni tek bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Aşkına Da Sana Da Beynimizi doldurma Lafı pek dolandırma İki tam bir yarım şu Kalbimi utandırma Sen gulleri dikensiz istiyorsun İsteme Yuzum kolay gulmuyor Kırılmışım bir kere Ofke nobetlerinden,sahte guluşlerinden İğneli sozlerinden Dersimi almışım ben İşte boyle Aşkına da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Gul bebeğim Sensiz bu evin hic, hic tadı yok Nefes almamın hic anlamı yok Birgun bile ayrılsak Cok ozluyorum hemde cok Keşke yanımda olsaydın Kollarına beni sarsaydın Seviyorum deyip sarılsaydın Hıckıra hıckıra ağlardım Ol, ol, ol de oleyim Sev, Sev, Sev de seveyim Emret uğruna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Seninle 1 Okyanusta Kalmış 2 Cılgın Aşık gibiyiz bebeğim, Senin yanında Dunyadan Silinirim Kimseyi gormem Senin yanında heryer Benim icin Suyla cevrilmiş Bir Ada, Sadece Sen Ve Ben Varız Bu Dunyada yanyana! Hadi Sozlerini Vur Kalbime Gozlerim guLsun hadi Gozlerime Bak kalbimde Sozlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt