Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

JENNİFER LOPEZ çocuklarını Scientology tarikatına gönderiyor

JENNİFER LOPEZ çocuklarını Scientology tarikatına gönderiyor
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
JENNİFER LOPEZ çocuklarını Scientology tarikatına gönderiyor scientology tarikatı kuralları ODA SCİENTOLOGY TARİKATI'NA KATILDI 1548613494 1548613494 jenniferlopezcocuklariniscientologytarikatinagonderiyor5c4df77a8ab69jenniferlopezcocuklariniscientologytarikatinagonderiyor5c4df77a8ab69 http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberikizleretakke&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg JENNİFER LOPEZ, GEÇTİĞİMİZ ŞUBAT AYINDA DÜNYAYA GELEN İKİZ ÇOCUKLARINI SCİENTOLOGY KİLİSESİ'NİN KURALLARINA TARAFINDAN EĞİTİM VEREN BİR OKULA GÖNDERECEĞİNİ AÇIKLADI Scientology Tarikatı'na ast olan okulların eğitim tekniklerini fazla beğendiğini gösteren meşhur şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Scientology inancını benimseyenlerin hileli yere eleştirildiğini düşünüyorum Insanlar bilmedikleri şeyleri yargılamaktan vazgeçmeli Ben de tıpatıp Tom Cruise ve Katie Holmes'ün yaptığı gibi çocuklarım Max ve Emme'i bu tarikatın kurallarına kadar yetiştireceğim'  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt