Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jennifer Lopez hayal kırıklığına uğrattı!

Jennifer Lopez hayal kırıklığına uğrattı!
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Jennifer Lopez düş kırıklığına uğrattı! jennifer lopez KKTC konserini rumların baskısı sonucu iptal eden Jennifer Lopez'e tepkiler Türkler göre gün geçtikçe büyüyorHaberle ilgili detayları sizler için aktarıyorum 1548652052 1548652052 jenniferlopezhayalkirikliginaugratti5c4e8e191dd8ajenniferlopezhayalkirikliginaugratti5c4e8e191dd8a jenniferlopezhayalkirikliginaugratti5c4e8e191dd8a 3 milyon dolar karşılığında Girne’deki Cratos Premium Otel’in gala gecesinde sahneye çıkmayı kabul eden, fakat Rumlar’ın propagandası sonucunda sözde insan hakları ihlalini gerekçe göstererek programı iptal eden Jennifer Lopez’e tepki büyüyor Bugüne dek yerli Jennifer Lopez olarak anılan Ziynet Sali de tepkisini “Bana artık Jennifer demeyin sözleriyle dile getirdi ZİYNET SALİ Galaya Yunan da davetliydi Herkes gibi ben de bu tutumundan nedeniyle Jennifer Lopez’i kınıyorum Sonuçta politika gerçekleştirmek için yok misafir etme için Girne’ye gelecekti Galanın konuk listesinde fazla sayıda Yunan vatandaşı da vardı Karar vermeden önce araştırma yapmalı, bunları gözardı etmemeliydi Ayrıca yaptığı açıklama da son derece talihsiz ve kırıcı olmuş Eminim fakat Girne’ye gelse bu dek reklamı olmazdı Son olarak şunu rica ediyorum, bundan sonra beni Jennifer Lopez’e benzetmeyin AHMET SAN Fazla baskı görmüş olmalı Jennifer Lopez’in Kıbrıs’a getirilmesi çok güzel bir us Sadece JLo değil onlarca dünya starının getirilmesi lazım Ama hassas bir konu olduğu için tedbirleri önceden elde etmek gerekiyor, öyle üretilmiş olsaydı bunlar yaşanmazdı üstelik şu var; 3 milyon dolar gibi yüksek bir değer almışken vazgeçtiğine kadar, Girne’ye gelmemesi konusunda çok zorlama görmüştür Üzerine bir de etrafındaki danışmanlar yanlış bilgiler verince, “Madem pek, gitmeyelim demiş olabilir Anlaşma doğru yapılmışsa tazminat ödemesi gerekir, fakat o kontratın sürükleyici yapıldığına da ihtimal vermiyorum HANDE YENER Tazminattan kurtulmaya çalışıyor Duyduğuma kadar Jennifer Lopez, organizatörden özür dilemiş, lakin ülkemizi soykırımla suçladığı için yok! Kendisine tazminat davası çözülmüş, o da bu durumdan kurtulmak için özür yoluna gitmiş Iddiaya Göre yapılan açıklamadan da haberi yokmuş ve kendisi böylece düşünmüyormuş Bu sözler ne dek inandırıcı sizce? PAMELA SPENCE Kalçaları sigortalatmak yetmez Tarih ve siyaset bilgisi hiç olmayan birinin kalkıp da Kıbrıs’ta cefa ve zorlama var iddiasıyla konser iptal etmesine şaşırıp kaldım bir defa ülkelerin yıllar önce yaşadıkları savaşlar veya siyasi kavgalardan dolayı ırk, sınıf, din ayrımı gerçekleştirmek çok yararsız Kalçalarını sigortalatmakla yetinmeyip biraz siyaset ve tarih dersi alması gerek! Türk toplumu bu tarz düşüncelere ve aşağılamalara karşısında gürültüsüz kalmamalı id  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt