Jennifer Lopez'in Fantastik Makyajı Nasıl Yapılır? jennifer lopez makyajı, jennifer lopez makyajı yapımı, jennifer lopez makyajı nasıl yapılır Sevgili melekler, dünyaca meşhur starlardan birisi olan Jennifer Lopez, tüm kadınların gözünün üzerinde olduğu bir güzel Doğum yapmış olmasına karşın kısa zamanda verdiği kiloları, dinç ve parlak saçları, muhteşem vücuduyla formunun zirvesinde olan Jennifer Lopez uyguladığı makyajla da beğenilerek peşine düşüp takip ediliyor Biz de bu sayfamızda adım adım Jennifer Lopez makyajı nasıl yapılır, size anlatmaya çalışacağız 15477 15477 jenniferlopezinharikamakyajinasilyapilir5c4ec30d1c486jenniferlopezinharikamakyajinasilyapilir5c4ec30d1c486 406 610 jenniferlopezmakyajijpg15477 Jennifer Lopez'in Harika Makyajı Nasıl Yapılır? jenniferlopezmakyajijpg15477 Jennifer Lopez'in Harika Makyajı Nasıl Yapılır? 2019 JENNİFER LOPEZ MAKYAJ ÖRNEKLERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ 1 Adım: Krem şeklindeki fondötenden yüzünüze bir parça sürüp parmak uçlarınızla yüzünüze yedirin Cildinizde her hangi bir problem yahut fondöteni muhtemel olduğunca eksik kullanın Eğer gerekiyorsa göz altlarınıza kapatıcı sürün ve dağıtın Fondötenin üzerine kesinlikle pudra sürmeyin 2 Adım: Göz makyajına başlamadan önce göz kapağınızın çevresine yüzünüze sürdüğünüz fondötenden bir ton açık bir diğer fondöten sürün Bu sayede gözünüze süreceğiniz far için iyi bir zemin hazırlamış olursunuz Göz altına ince bir fırça yardımıyla hafifçe pudra sürün Göz makyajınız bittikten sonradan fazlalıkları elde etmek için fırçayla yeniden üzerinden geçin 3 Adım: Kaşın altından kirpiğe kadar uzanan kemiğe açık renk ve ışıltılı bir sıvı göz farı uygulayın Bunu parmaklarınızla en ince ayrıntısına kadar yayınlama Yüzünüze sürdüğünüz pudradan bu bölgeye de uygulayın Böylece göz makyajınız daha daimi olacaktır Ufak ve ince bir fırça ile göz kapaklarınıza açık bej tonlarında bir far sürün 4 Adım: Kirpiklerinizi kıvırın ve sadece üst kirpiklerinize rimel sürün Kirpikleri biraz daha belirginleştirmek için kalem ucu değin ince bir fırça yardımıyla siyah göz farını üst göz kapağınızın yalnızca direk kısmına sürün 5 Adım: Elmacık kemiklerinize gül rengi tonlarında allık sürün Oysa allığınızın son derece ince olmasına özen gösterin Pembe tonlarından kahve tonlarına dek renk seçeneğiniz var 6 Adım: Dudaklarınızın etrafına doğal renkte bir dudak kalemi sürün Dudaklarınızın renginden sadece bir ton koyu olması gerekiyor Aksi halde fazla gösterişli durabilir Dudaklarınızın içini ise parlatıcı ya da parlatıcı kadar açık renkte parlak bir rujla boyayın Genişletmek için tıkla
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.