Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

JENNIFER LOPEZ'İN İKONİK VERSACE ELBİSESİNE NE OLDU?

JENNIFER LOPEZ'İN İKONİK VERSACE ELBİSESİNE NE OLDU?
0
167

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
0512f151-cb0c-4d57-9e60-6c2af2b542cc-JLO.jpg

İtalyan moda hanesi Concepts ile yaptığı iş birliğinde elbisenin 20. yıldönümü ve JLo'nun 50. doğumgünü anısına ikonik elbiseden ilham aldığı bir spor ayakkabı yarattı. Ayakkabının yeşil yapraklı dizaynında, ten rengi elbisenin V yakasını temsil ediyor.

Youtube kanalındaki yeni bir görüntüde Lopez neredeyse elbiseyi giyemediğini açıkladı. Grammy armağan merasiminden birkaç gün önceye kadar Lopez ve stilisti ikonik Versace elbisesi ve daha az cesaretli bir elbise arasında karar vermeye çalışmışlar. Stilisti, yeşil elbise daha evvel al halıda üç kez giyildiği için ünlü müzikçiye vesair elbiseyi seçmesini önermiş.

Jennifer Lopez: "Eğer benim bir provama gelirseniz, tonlarca elbise ve ayakkabı görürsünüz. Her devir çokça seçenek vardır. Ancak o gün yalnızca iki seçeneğimiz vardı. Biri beyaz tonlarında bir elbise oburu ise Versace'nin orman presli elbisesiydi... Yeşil elbiseyi giydim ve Benny [Medina] 'İşte bu. İşte bu. Konuşacak bir şey yok. Elbisen bu' dedi" dedi.

9367ac99-4054-46e9-84d8-88b52eb88c83-463f3d7d-4601-4e9c-a54f-52aaba8e2f49

Haziran ayında düzenlenen CFDA Ödülleri'nde Lopez, 2000'deki Grammy armağan merasiminden sonra yeşilin şanslı rengi olduğunu açıkladı.

"Moda İkonu" armağanını alırken "O andan sonra yeşil her vakit benim şanslı rengim oldu" dedi ünlü müzikçi. Konuşmasını "O elbisenin üzerinden çabucak derhal 40 sinema, 11 albüm, birkaç evlat, birkaç boşanma ve daha sayamayacağım olağanüstü anılar geçti ve bu geceye bakarak, daha önümde kutlayacak çok şeyin olduğunu söyleyebilirim." laflarıyla sonlandırdı.

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt