Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jilet Sozler Yeni

Jilet Sozler Yeni
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kısa Jilet Sozler Yeni

Damar tabir edilen Jilet Sozler icinden ozenle secdiğimiz en guzel ve en yeni Jilet Sozler hazırladıSayfamızda Yeni kısa Jişel sozler bulabilirsiniz

Sarıyorum sen diye şimdi boş şişeleri Adresimi sorarsan meyhane koşeleri Oylesine dertliyim, oylesine kederli Sayende yuvam oldu, meyhane koşeleri

Hatırla, bir adam diyordun hatırla,omur boyu sevsin beni omur boyu,İşte o deli, işte o cılgın, işte o adam benimCunku ben,Cunku ben aşkı olumsuz bilenlerdenim

ALLAH yadımcım olsun derdime derman bulsun laf aramızda kalsın ben hırsızım arkadaş cıkmaz bir yola sapmışım kendimi ceza evinde bulmuşum devlet paramı geri verdi tekrar yoluna cıkacaksın dedi ben okumadım hırsız oldum sevgilim okudu avukat oldu hakim bana 10 sene verdi sevgilim durdi bana bakti hırsızlık macerası burda sona erdi arkadaş

Dostluğum kalkandır,namerdin kılıcına,Sevdam,meskendir mem u zin aşkına,Sevgim cacandır,heval aşkınaBu yurek fedadır,sevgiliyi unutmayana

Kim Bu gozlerindeki yabancı yaralar beni yureğimden Hani ben olacaktım yalancı başının tacı

Pişman değiliz Belki de memnun gideriz bir dilberin endamına meftun gideriz leylamızı kac yıl aradık yok yine yok gel gorki cihandan yine meftun

Canda isyan,Tende isyan Nefeste İsyan Bağrımda Bir gul acmış kokusuna isyan

Mevlam Guzel yaratmışsa yal demedi alemi yakacasan beni yak yakma butun alemi

858,518Konular
981,165Mesajlar
31,032Kullanıcılar
Sihirbaz99Son üye
Üst Alt