Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jobs'u bir de "ondan" dinleyin

Jobs'u bir de "ondan" dinleyin
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Oyun dunyasının efsane isimlerinden John Carmack bir şey soylediğinde, muhtemelen dinlemelisiniz Hele ki Apple'ın kurucu ortaklarından Steve Jobs'tan bahsediyorsa
Biraz arka plan bilgisi vermek gerekirse, John Carmack populer Doom ve Quake video oyunu serisinin ortak yapımcısı Ayrıca oyun endustrisindeki en iyi kodlama akıllarından biri olarak tanınıyor ve ozgecmişinde Commander Keen ve Wolfenstein 3D'de lider programcı olarak calışması da bulunuyor Bu oldukca iyi bir ozgecmiş Şu an Oculus VR'de CTO
Carmack, Facebook uzerinden, Steve Jobs'a ve aralarındaki ilişkilerine dair uzun bir yazı yazdı Aralarındaki inişli cıkışlı ilişkiyi anlatan durust, anlayışlı, genellikle cok kişisel şeyler barındıran ilginc ve cok guzel bir yazı olduğu soylenebilir
Dikkat Ceken AcıklamalarSık sık sinir bozucu oldu Cunku video kartları icin bellek fiyatı ve AltiVec uzantıları tarafından somurulen sistem bant genişliği miktarı gibi haksız olduğu konularda inanılmaz bir ozguvenle konuşabiliyordu Ama ne hakkında konuştuğumu bildiğimde, herkesin karşısında durabilirdim
Steve bir şeye karar verdiğinde, kararından vazgecmezdi Emirler verildi, şirketler alındı, konuşma yapma tarihleri belirlendi ve daha once duşunulen her şeyi cok yanlış fikirler gibi gosteren gerceklik carpıtma alanı devreye girdi
Carmack, Jobs'un oyunlardan pek hoşlanmadığını ama bunu asla kişisel olarak almadığınısoyledi Hikayeye gore, cok farklı konularda cok sayıda catışmaları vardı Bunlardan ilginc bir tanesini şoyle anlattı: OSX'in, bir telefondan daha fazla guvenlik gerektiren alanlarda kullanıldığını soyledim Apple buralarda yeterli guvenlik sağlayamazsa, buyuk problem yaşayacaklarını belirttim Ama bana şoyle cevap verdi: Sen akıllı adamsın, John Neden yeni bir OS yazmıyorsun?O sıradaki duşuncem, defol git, Stevedi
Ama Jobs olmeden once, araları iyiymiş: Medyadaki bozulan sağlık haberleri ilerledikce, anlamlı ve pozitif bir şeyler soylemek icin birkac email'e başladım ama devam edemedim ve buna pişmanım
Onun unlu olan kotu ozelliklerinin coğunu doğruluyorum Ama benim bugun olduğum yerde olmamı sağlayan unsurlar, onun evrende bıraktığı eziklere bağlı
Onun icin geldim
Onceki HaberIntel Spectre Tehlikesi Geri Dondu! Sonraki HaberCorning Irıs ile Daha İnce ve Parlak TV'ler!

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt