Eski eşi Johnny Depp ile olaylı boşanma davasıyla gündemde olan Amber Heard'ten sürpriz haber geldi: Heard, taşıyıcı anne sistemiyle bir kız bebek sahibi olduğunu açıkladı ve kızına geçen yıl yitirdiği annesi Pagie'in ismini verdiğini duyurdu.
Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...Amber Heard, geçtiğimiz günlerde taşıyıcı annelik formülü ile Oonagh Paige Heard isimli bir kız çocuğu sahibi olduğunu Instagram'dan duyurdu.
Heard: "Bu haberi sizinle paylaştığım için çok heyecanlıyım" diye yazdı ve daha sonra Oonagh'ın bu yıl 8 Nisan'da doğduğunu açıkladı.
Giriş yap veya üye ol.
"Dört yıl evvel bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim ve bunu kendi kurallarıma nazaran yapmak istedim." diye devam etti.
Giriş yap veya üye ol.
"Kaderimizin en temel modüllerinden birini bu biçimde düşünmenin biz bayanlar için ne kadar radikal olduğunu artık anlıyorum. Umarım çocuk sahibi olmak için evliliğin gerekmediği yahut mecburî olmadığı bir noktaya geliriz."
Giriş yap veya üye ol.
Ayrıyeten Heard: "Genellikle özel hayatının kimseyi ilgilendirmediğini savunmayı" tercih ettiğini fakat "işinin tabiatının gereği ferdî hayatının belli istikametleri hakkında açık olmaya zorlandığını" fark ettiğini açıkladı.
Giriş yap veya üye ol.
Heard, birkaç yıldır eski kocası Johnny Depp'ten boşanmak için açtığı davada bir hukuk uğraşı veriyor ve hatta Nisan 2019'da Amber, Johnny Depp'e karşı yeni taciz tezlerinde bulundu.
"Hayatının geri kalanına tekrar bir başlangıç yapmak istediğini" belirterek bitirdi.
Giriş yap veya üye ol.
Siz bu husus hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...