Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Joker Abdul Cabaret Show 23 Mayıs Ankara

Joker Abdul Cabaret Show 23 Mayıs Ankara

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ünlü showman ve yazar Abdullah Koçoğlu,namı öteki JOKER ABDUL; CABARET SHOW ’uyla 23 Mayıs cumartesi günü ANKARA SANAT TİYATROSU ’NDA,Ankaralı tiyatroseverlerle buluşuyor

Gösterilerinde izdiham yaşanan Joker Abdul, ironik kaleminden damlayan şölen tadındaki standup şovuyla izleyiciyi kahkaha krizine sokarken, birebir canlandırdığı artist tiplemeleriyle de hayranlık uyandırıyor
Bu kere finalde büyük sürpriz var diyen meşhur şov yapan, sözlerine şöyle devam ediyor:

“Geçen yıl Ankara ’ya gelmeyi fazla istedim, muhtemel olmadı Bu yıl ise, yerinde tarih aralığında ancak bir salon bulabildik Ankaralı tiyatroseverler bunu tadımlık kabul etsinler, Eylül sonrasında seri ağırlama ile geliyorum ve 6 ay baştan başa aralıklarla sizlerleyim Yaşanacak bilet sıkıntısına istinaden, çoktan özrünü dilemek istiyorum Bütün güzellikleri bölüşelim, 23 mayıs gecesi ‘Ankara Sanat Tiyatrosu ’nda görüşelim

Oyun Sahnesi Tiyatrosu ’nun katkılarıyla gerçekleşen ANKARAAnkara Sanat Tiyatrosu ‘Joker Abdul Cabaret Show ’ biletlerinde, karaborsa satışı durdurmak için 9 bilet üzeri toplu alıma izin verilmiyor Gösterinin finalinde, kitabevi raflarıyla buluşmadan tükenen ‘Farkındalık Ya Da Farkındanalık ’ isimli son kitabını da imzalayacak olan meşhur şov yapan; eseri organizasyon gecesi, MyBilet ’in Katkılarıyla ücretsiz olarak Ankaralı sevenlerine hediye edecek

JokerAbdulcom ’u ziyaret ederek gösteriden kesitler izleyebilir, Mybiletcom ’dan veya MyBilet gişelerinden yerinizi ayırtabilirsiniz *

858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt