iltasyazilim
FD Üye
Jöleli Tavuk Göğsü (Hürrem Gözü) Tarifi İçin Malzemeler
*1 litre süt
*Yarım paket sana yağ
*1 bardak un
*1 bardak şeker
*1 paket vanilya
*1 paket kivili elmalı jöle
*2 3 tane kivi
*1 tane muz (isteğe bağlı)
Jöleli Tavuk Göğsü (Hürrem Gözü) Tarifi Yapılışı İlk önce derin bir tencere de sanayağı eritiyoruz sonra unumuzu katıp kavuruyoruz Ardından sütümüzü ekliyoruz Karıştırıyoruz Şimdide şekeri katıp karıştırmaya devam ediyoruz Koyulana kadar ardından ocağın altını kapatıp vanilya katıp blendırdan geçiriyoruz yada mikserden ve tavuk göğsümüz hazır şimdi yuvarlak borcama döküyoruz (borcami soğuk suyla ıslatırsanız daha iyi sonuç alırsınız servise çıkarırken) tamamen soğuduğunda üzerine kivi ve muz dilimleyip dilediğiniz gibi dizebilirsiniz Sonrada jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp hiç
bekletmeden tavuk göğsü ve meyvelerin üzerine gezdirin
Çok hafif görsel olarak güzel bir tarif yapanların eline sağlık afiyet olsun şimdiden
*1 litre süt
*Yarım paket sana yağ
*1 bardak un
*1 bardak şeker
*1 paket vanilya
*1 paket kivili elmalı jöle
*2 3 tane kivi
*1 tane muz (isteğe bağlı)
Jöleli Tavuk Göğsü (Hürrem Gözü) Tarifi Yapılışı İlk önce derin bir tencere de sanayağı eritiyoruz sonra unumuzu katıp kavuruyoruz Ardından sütümüzü ekliyoruz Karıştırıyoruz Şimdide şekeri katıp karıştırmaya devam ediyoruz Koyulana kadar ardından ocağın altını kapatıp vanilya katıp blendırdan geçiriyoruz yada mikserden ve tavuk göğsümüz hazır şimdi yuvarlak borcama döküyoruz (borcami soğuk suyla ıslatırsanız daha iyi sonuç alırsınız servise çıkarırken) tamamen soğuduğunda üzerine kivi ve muz dilimleyip dilediğiniz gibi dizebilirsiniz Sonrada jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp hiç
bekletmeden tavuk göğsü ve meyvelerin üzerine gezdirin
Çok hafif görsel olarak güzel bir tarif yapanların eline sağlık afiyet olsun şimdiden