Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

joystickin dongle'ı kayboldu

joystickin dongle'ı kayboldu
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
arkadaşlar benim logitech f710 joysick vardı bozuldu ve onu attım şimdi yenisini aldım ama fazla kullanamadan dongle'ını kaybettim size sorum şu eski joystickin dongle'ı hala duruyor onun dongle'ını buna uyumlu hale getirebilirmiyim, veya başka bir yolu varmı şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Similar threads

Selam arkadaşlar Hemen konuya gireyim Dün Lg marka dvdrw aldım Taktım gayet güzel çalışıyordu Daha sonra aklıma bende mevcut olan yine Lg marka cdrw ı çalışır hale sokup ikisini beraber çalıştırmak geldi Eski tarz kabloları bilirsiniz kalın olanlar Sata mıydı datamıydı onlardan olmayanlardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaşlar bedne intel d915pbl marka ana kart var herşeyim iyiydi arkadaş geldi biosu güncelleyelim bilgisayar daha iyi çalışır dedi bazı bağlantı problemlerri yaşıyodum ağ ve internete tamam dedim benim anakartın son sürümünü yükledik ana netcad vardı kırık çalışmıyor hemde öyle uyuz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Sizlerin Fikirlerinize İhtiyacım Var ? Merhaba başta siteye yeni üye oldum ve yardıma ihtiyacım var ailemde bana bu konuyla yardımcı olacak okadar fazla kuzenlerim benden büyüklerim var onların fikirlerini aldım lakin onlar beni tanıdığı için ben buraya yazacaklarımdan beni tanımayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Başta merhaba arkadaşlar, Fikrinize ivedi ihtiyacım var GÜNCEL: ARKADAŞLAR KIZLA KONUŞTUM NETTEN BANA KARŞI GÜLÜMSEDİ FALAN AZDA OLSA SAMİMİYDİ BULUŞMA TEKLIF ETTİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA O DA BITMIŞ HABERLEŞİRİZ DEDİ BENDE PEKİ YAZDIM Konuya gelirsek, Bundan 3 sene önce msn'de aşırı derecede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ilk Önce merhaba arkadaşlar bu yazımı doğruca değin okuyanlar ve fikirlerini bnmle paylaşacak olanlara şimdiden teşekkürler adımı tahsis etmek istemiyorum ben daha 15 yaşında bir kızım evet bazılarınız çocuk diyeceksiniz haklısınız daha çocuğum lakin beni anlayacak arkadaşlar çıkacağından eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt