Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Julia Roberts'e rol teklifi gitti, oyuncu Viola Davis isyan etti!

Julia Roberts'e rol teklifi gitti, oyuncu Viola Davis isyan etti!
0
122

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
julia_robertse_rol_teklifi_gitti_oyuncu_viola_davis_isyan_etti_1575017069_2843.jpg

Amerikalı kölelik aksisi siyahi hareketçi Harriet Tubman’ın hayatını anlatacak sinemada Harriet Tubman rolünün Julie Roberts'a teklif edildi.

Oscar’lı oyuncu Viola Davis, Julia Roberts’ın Amerikalı kölelik tersi siyahi eylemci Harriet Tubman’ı oynayacak olmasına isyan etti. Madame Noire mecmuasına konuşan Viola Davis, Julia Roberts'in bu teklifi önünde sessiz kalmadı: "Bu Saçmalık..!"

TIUgC_1575016359_2365.jpg

Oscar armağanlı oyuncu Viola Davis, “Bu, Hollywood’da her devir oluyor. Sanayinin ticaretle ve parayla çok ziyade ilgilenmesini anlıyorum, lakin bu yapılan çok saçma. Filmleri finanse etme gücüne sahip kişilerin Harriet Tubman olarak Julia Roberts’ı seçmesi telaş verici. Neden Harriet Tubman için siyahi bir oyuncuyu seçmiyorsunuz? Sizi bundan alıkoyan ne? Tarih kitaplarına bakarsanız Harriet Tubman’ın siyah bir bayan olduğunu görürsünüz”biçiminde sitemkar açıklamalarda bulundu.

jWwqJ_1575016787_6994.jpg

Sinemanın senaristi Gregory Allen Howard konuşulan bu sansasyonel durum için “Neyse ki stüdyoda Harriet Tubman’ın siyah bir hatun olduğunu bilen biri varmış. Stüdyonun lideri ‘Yıllar evvel yaşamış biriydi. Hiç kimse bilmiyor" cevabını verdi.

ZqHqc_1575017032_3984.jpg

Başarılı oyuncu Julia Roberts’ın siyahi bir bayan olan Harriet Tubman rolünü kabul etmediği öğrenildi.

SAIR HABERLERİ;

Ünlü sanatçı Julia Roberts, bir çok sinemalar de oynayıp sergilediği rolleri ile gönüllerde taht kurdu. Geçmişinden bu güne nasıl ünlü olduğunu anlatan şık sanatçı Roberts çarpıcı ve değişik açıklamalarıyla hayranlarını şaşırttı.

jfv3g_1545207150_9913.jpg

Ünlü Julia Roberts,“1988 prodüksiyonu ‘Mystic Pizza’da başrolü oynadıktan sonra Georgia’ya, validemi ve kardeşimi ziyarete gittim. Sineması izledikten sonra filmin umumi tuvaletinde bir hatun beni tanıdı ve kapının altından gönderdiği kağıda imza atmamı istedi. O gün şöhretin ne demek olduğunu anladım...” kelamları ile çarpıcı bir açıklama yaptı.

858,518Konular
981,149Mesajlar
31,015Kullanıcılar
anonim1905.Son üye
Üst Alt