Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Just Cause 2 yardimm

Just Cause 2 yardimm
0
138

Similar threads

Arkadaşlar pc INTEL C2DUO E7400 28Ghz 1066Mhz 64 BİT 775P EKRAN KARTI 1 GB RAM 4 GB Bilgisayar windows 7 64 bit Just Cause 2 EKRAN KARTI 1 GB RAM 4 GB WİNDOWS 7 64 BİT Just Cause 2 DE Kasıyor Yardım pls
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar Just Cause 2 torrent olarak indirdim,ama oyun rusşa çıktı ve oyun ayarlarında language'yi bulamıyorum rusçadan ingilizceye çevirebilmem mümkünmü ? eğer mümkünse nasıl yaparımşimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Sa Arkadaşlar Multiplayer Oynamak İçin Oyunun Orjinal mi olması Gerekiyor Steamde Multiplayer Bedava İndirdim Bi Hata aldım oda dosyalar eslesmiyor mu neydi bide onun haricinde bu just cause 2 de silahları nasıl saklıyabiliyoruz öyle bi sans varmı oyunda ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhaba arkadaşlar ben steamdan just cause 2 oyununu satın aldım oyunda tek oyunculu modunda oyun 30fps olarak rahat oynuyorum grafikleri düşürdüm fakat multiplayer modunda nedense airport haritasında 20 fps oluyor ve oyun oynanmıyor bunun için bi çözüm varmı fps yükseltme filan game booster işe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Ya ben just cause 2 de hile yapmak istiyorum nasıl yaparım ++rep lütfen yardım!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt