Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Just Cause II Dil sorunu

Just Cause II Dil sorunu
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Just Cause 2 torrent olarak indirdim,ama oyun rusşa çıktı ve oyun ayarlarında language'yi bulamıyorum rusçadan ingilizceye çevirebilmem mümkünmü ? eğer mümkünse nasıl yaparımşimdiden teşekkürler

Similar threads

Sa Arkadaşlar Multiplayer Oynamak İçin Oyunun Orjinal mi olması Gerekiyor Steamde Multiplayer Bedava İndirdim Bi Hata aldım oda dosyalar eslesmiyor mu neydi bide onun haricinde bu just cause 2 de silahları nasıl saklıyabiliyoruz öyle bi sans varmı oyunda ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhaba arkadaşlar ben steamdan just cause 2 oyununu satın aldım oyunda tek oyunculu modunda oyun 30fps olarak rahat oynuyorum grafikleri düşürdüm fakat multiplayer modunda nedense airport haritasında 20 fps oluyor ve oyun oynanmıyor bunun için bi çözüm varmı fps yükseltme filan game booster işe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Baakın Ben Just Cause 2 adında bi oyun indirdim KURDUM ***** YAPTIM Oyunun simgesine tıkladım ve girdim İyi Has AçıldıNew Game dedim ve beklemeye başladım Chaos BURDA RESİM VAR ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~ ~~~~~~~~~~~ (burda daire dönüyor) LOADİNG ~~olan yerlede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar merhaba Just Cause 2 de araç nasıl geri geri gider veya tuş ayarları neden değişmiyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
The Game Awards‘da ünlü oyun yapım şirketlerinden biri olan Square Enix, sevilen bilgisayar oyunu olan Just Cause için müjdeyi verdi. Just Cause ilk; bilgisayar ve oyun konsolları için 2006 yılında piyasaya sürüldü. Serinin son oyunu olan Just Cause 4 ise; 2018 yılında kullanıcıların karşısına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt