Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Just Cause 2 torrent olarak indirdim,ama oyun rusşa çıktı ve oyun ayarlarında language'yi bulamıyorum rusçadan ingilizceye çevirebilmem mümkünmü ? eğer mümkünse nasıl yaparımşimdiden teşekkürler
Sa Arkadaşlar Multiplayer Oynamak İçin Oyunun Orjinal mi olması Gerekiyor Steamde Multiplayer Bedava İndirdim Bi Hata aldım oda dosyalar eslesmiyor mu neydi bide onun haricinde bu just cause 2 de silahları nasıl saklıyabiliyoruz öyle bi sans varmı oyunda ?
Merhaba arkadaşlar ben steamdan just cause 2 oyununu satın aldım oyunda tek oyunculu modunda oyun 30fps olarak rahat oynuyorum grafikleri düşürdüm fakat multiplayer modunda nedense airport haritasında 20 fps oluyor ve oyun oynanmıyor bunun için bi çözüm varmı fps yükseltme filan game booster işe...
Baakın Ben Just Cause 2 adında bi oyun indirdim KURDUM ***** YAPTIM Oyunun simgesine tıkladım ve girdim İyi Has AçıldıNew Game dedim ve beklemeye başladım
Chaos
BURDA RESİM VAR
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ ~~~
~~~~~~~~~~~
(burda daire dönüyor)
LOADİNG
~~olan yerlede...
The Game Awards‘da ünlü oyun yapım şirketlerinden biri olan Square Enix, sevilen bilgisayar oyunu olan Just Cause için müjdeyi verdi. Just Cause ilk; bilgisayar ve oyun konsolları için 2006 yılında piyasaya sürüldü. Serinin son oyunu olan Just Cause 4 ise; 2018 yılında kullanıcıların karşısına...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.