Ünlü R&B müzikçi Justin Bieber, The Ellen Show'da evlilik öncesi eşine sadık kalıp kalmayacağını sorguladığını itiraf etti.
5 yıl aradan sonra Yummy single'ını çıkartan ünlü müzikçi Justin Bieber, son devirlerde evliliği ve çıkartmaya hazırlandığı belgeseli ile gündemde. Ellen Show'a katılan Bieber, evlenmeden evvel eşi Hailey'e sadık kalıp kalamayacağı konusunda kararsız kaldığını ve kendine bu soruyu yönelttiğini itiraf etti.
25 yaşındaki müzikçi,“Hailey'in evlilik teklifime 'Evet' demesi konusunda çok gergin değildim. Beni düşündüren sadık kalıp kalmayacağımdı. Taahhüdü konumuna getirecek miyim? sıkıntısında daha çokça gergingim. Bu taahhüdü bir erkek olarak yapabilir miyim, emin olamıyordum. Zira bu önemli bir taahhüt" açıklamasını yaptı ve hayranlarına sadakatli olmaları konusunda davette bulundu:
"Bir karar verdim. Bir eş olmak her hengam istediğim şeydi. Bu bayanı seçiyordum ve o denli yaptım. Birini seveceğinizi söylediğinizde sadık olun."
DÜĞÜN MALİYETİ DUDAK UÇUKLATMIŞTI!
Ünlü müzikçi Justin Bieber ve model eşi Hailey Bieber 2. defa evliliklerini gerçekleştirdi. Düğüne hususî harcanan maliyetin 500 bin dolara (2.9 milyon lira) olduğu ortaya çıktı. Justin Bieber’ın çıkarının 265 milyon dolar, Hailey Bieber’ın ise 3 milyon dolar olduğu söyleniyor.
Beğenilen çift herkesin olumlu yansılarını kazandığı bir düğün ile toplumsal medyada konuşulan anları ortaya çıkardı. Hailey Bieber giydiği kişisel tasarım gelinliği ile takipçilerini duygulandırdı.
İŞTE DUYGULANDIRAN O GELİNLİK;
Hailey Bieber'in duvağının ucunda, "Ölüm bizi ayırana kadar" işlemeli gelinliği giymesi hayranlarını duygulandırdı.
Hailey Bieber, gelinliği dışında o gün kullandıkları takı, saat üzere detayları da içtimaî hesabından paylaştı.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.