Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Justin Bieber itiraf etti: Uyuşturucu kullanmıyorum Lyme hastasıyım!

Justin Bieber itiraf etti: Uyuşturucu kullanmıyorum Lyme hastasıyım!
0
146

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
justin_bieber_itiraf_etti_uyusturucu_kullanmiyorum_lyme_hastasiyim_1578559821_5335.jpg

Ünlü müzikçi Justin Bieber, kendisinin uyuşturucu kullandığını düşünenlere daha çokça dayanamayıp özelini paylaştı. Lyme hastası olduğunu açıklayan Bieber, uyuşturucu kullanmadığını üzerine basa basa tekrarladı.

Küçük yaştan pop yerküresinin sevilen yüzü olmayı başaran müzikçi Justin Bieber, uzun vakittir gündeme gelen uyuşturuyor kullanıyor savlarına ahir karşılık verdi.

0aSJ4_1578559353_8984.jpg

Bieber, “Birçok insan benim hakkımda ‘Çok beğenilmeyen görünüyor’ ve ‘Uyuşturucu kullanıyor’ üzere tahliller yapanlar benim hasta olduğumu fark etmedi. Bana Lyme marazı teşhisi kondu. Çok önemli bir hastalık ve benim cildimi, dimağ fonksiyonumu, kuvvetimi ve umumî olarak sıhhatimi olumsuz etkiliyor” halinde açıkladı ve yakında gösterimde olacak belgeseli hakkında, "Sağlık durumum ile ve yaşadıklarımla ilgili detayları 27 Ocak’ta YouTube’daki medya serisinde anlatacağım” derken, “Savaştığımı ve savaşın ÜSTÜNDEN GELMEYE BAŞLADIĞIMI duymanızı isterim” laflarını açıklamasına ek olarak ek etti.

PFOr5_1578559742_4631.png

JUSTİN BELGESELİNİ ÇIKARIYOR!

123 milyon takipçisi olan genç müzikçi Justin Bieber, yeni yıl öncesi single çıkarmasını isteyen takipçilerine kişisel paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımın akabinde 3 Ocak tarihinde merakla beklenen single "Yummy" dün itibariyle piyasaya sürüldü. Single'ın akabinde Justin Bieber, hayranlarına ikili müjde verdi. Kendi hayatıyla alakalı bir belgesel hazırlığı içerisinde olan Bieber, şahsî hesabında belgeselinin yayınlanacağı haberini de takipçilerine duyurdu.

NhMy5_1578127039_9664.JPG

YENİ SİNGLE İÇİN BEĞENİ TALEP ETTİ!

Paylaşımlarıyla günden güne beğeni toplayan müzikçi Justin Bieber, instagram hesabındaki paylaşımıyla toplumsal medyaya heyecan getirdi. Yazı paylaşımı yaptığı karede "Eğer bu gönderi 20 milyon beğeni alırsa yeni yıldan evvel Justin Bieber yeni bir albüm çıkaracak" formunda hayranlarına müjde verdi.

CJQKp_1576913343_8184.jpg

120 milyon takipçisi bulunan Bieber'ın 20 milyon beğeniye ulaşıp ulaşamayacağı ise merak konusu.

JUSTIN BIEBER BURSALI FOTOĞRAFÇIYI HESABINDA PAYLAŞTI!

Justin Bieber, paylaşımlarında Bursalı tabiat fotoğrafçısı, gezgin ve kuş gözlemcisi Burak Doğansoysal’a da konum verdi. Justin'in paylaşımından sonra Bursalı Belgesel yapımcısı Burak Doğansoysal'ın takipçi sayısı ikiye katlandı.

XhYO2_1572162333_2063.jpg

Doğansoysal "Sabah telefonuma baktığımda yüzlerce bildirim görünce çok şaşırdım. Kısa vadede durumu anladım. Justin Biber’de şahsi bildiriyle fotoğrafı çok beğendiğini ve paylaşacağını belirtmiş. Yüzlerce bildiride hayranlarından geldi" formunda açıkladı ve fotoğrafın teması konusunda şu kelamlarını açıklamalarına ek etti:

"Yabancı" isimli TV belgesel serisi çekimleri esnasında çektiğini anlatan Doğansoysal, Bibeber'e fotoğrafın hikayesini de şu halde anlattı, "5 yavrusu olan bir ana çita, yavruları şimdi sütten kesilmediği için avlandıktan sonra bir an evvel kendisi besleniyordu. Çitalar için sırtlanlar, aslanlar, leoparlar ve velev büyük yırtıcı kuşlar tehdit oluşturabiliyor. Masai Mara'nın bu ortamında yaptığımız çita çekimleri esnasında bu ana yavrularını doyurabilmek için her gün ava çıktı, birden fazla vakit da başarılı oldu. Teşekkürler Justin Bieber...’’

İŞTE O PAYLAŞIM;

tZ1uN_1572162420_0958.jpg

JUSTİN BİEBER'IN VESAIR HABERLERİ;

Tek tekerlekli bisiklet hobisi ile tanınan Kanadalı müzikçi Justin Bieber, evvelki gün Beverly Hills'te bisiklet sürerken objektiflere takıldı. Kameralara şov yapmak isteyen Bieber, bir anda istikrarını kaybedip alana kapaklandı. İşte, saniye saniye imajları...

PBfWW_1571040652_9807.jpg
xBpst_1571040736_3463.jpg
manuC_1571040747_164.jpg

Mekana düşen şapkasını aldıktan sonra ünlü müzikçi bisiklet sürmeye kaldığı bölgeden devam etti.