Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Justin Bieber neden cep telefonu kullanmadığını açıkladı!

Justin Bieber neden cep telefonu kullanmadığını açıkladı!
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
justin_bieber_neden_cep_telefonu_kullanmadigini_acikladi_1615793255_6088.jpg

Cep telefonunun olmadığını açıklayan ünlü müzikçi Justin Bieber, "sınırlar koymak için" telefonundan kurtulduğunu söyledi.

Justin Bieber, cep telefonunun olmadığını açıkladı. Billboard’a konuşan Sorry müziğinin sahibi, kendisine ulaşabilenleri sonlandırmak hedefiyle irtibat için cep telefonu yerine iPad kullandığını söyledi.

Independent'in haberine nazaran 27 yaşındaki Kanadalı müzikçi, “Sınırları nasıl koyacağımı mutlaka öğrendim ve kimseye rastgele bir borcum olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Bieber, "Bu, hayır diyebilmeme ve bu hususta güçlü durmama yardımcı oldu. Gönlümden herkese yardımcı olmak geçtiğini biliyorum lakin her şeyi yapamam. Bazen istiyorum lakin bu sürdürülebilir değil" diye konuştu. 

Bieber, kısa müddet evvel Justice isimli 6. stüdyo albümünün 19 Mart’ta piyasaya sürüleceğini duyurmuştu.

"İNSANLIK İÇİN ADALETE HASRETİZ"

Yeni albümünü şubatta duyuran müzikçi toplumsal medyada şunları yazmıştı:

"Bu beli bükülmüş gezegende bu kadar kötülük varken hepimiz güzelleşmeye ve insanlık için adalete hasretiz. Bu albümü yaparken gayem insanlara teselli olacak müzik yapmak, insanların kendinden bir şey bulabileceği ve bağlanacağı, böylelikle daha az yalnız hissettikleri müzikler yapmaktı."

Albümün çıkış kesimi Hold On, 5 Mart Cuma günü yayımlandı.

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt