Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

K.i.b diyenlere güzel cevaplar

K.i.b diyenlere güzel cevaplar
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kib diyenlere hoş cevaplar Kİb Dİyenlere Verİlebİlecek Cevaplar Kendine iyi bak nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben veya kendine iyi bak sagol aslanım, görüşürüz sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak kendine iyi bak olur, soylerim kendine iyi bak evde ayna değil kendine iyi bak dusuk ihtimal lakin bakarim kendine iyi bak bakarım koçum senin gözün kalmasın yeter kendin' e iyi bak kendin kim? kendine iyi bak görmek önemli değil önemli olan görmektir, dışarıda yaşadığın her deneyim gerçekten kendini keşfetmen için hede hödö ulan marjinal olacam diye maymuna döndün iyi niyetle bir şey söyledim sağol dersin geçersin sözlüğe girdin diye maymun mu olman gerekiyor? pardon abi hayır, kendime fena bakmayı seçim ediyorum bu sefer kendine iyi bak anan baksin kendine iyi bak sana ne? elalemin derdi seni mi gerdi? kendine iyi bak bakarsam bağ bakmazsam dağ mı olacak? kendine iyi bak sen kendine bak be! kendine iyi bak ben su icmem! kendine iyi bak hangi açıdan ? kendine iyi bak görebilseydim bakardım kendine iyi bak ben baktım yanlış bişey göremedim ne vardı? kendine iy bak kendine iyi bak biladerim şşş sana söylüyorum cevap versene lan tamamlanmış bakıma gidiyorum kendine iyi bak baak baak baak!gider ayak dikte de verirmiş! Kendine iyi bak  

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt