Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

K.k.tc bizim yavru vatanımızdır!

K.k.tc bizim yavru vatanımızdır!
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
KKTC BİZİM YAVRU VATANIMIZDIR!
1974 tarihinden bu yana buyuk mucadele veren kuzey Kıbrıslı Turk kardeşlerimiz, buyuk acılar yaşamıştır
Turk milleti olarak bizler, yavru vatan dediğimiz kuzey Kıbrıs ’ı elbette canı gonulden destek vereceğiz
Sayın Rauf Denktaş mucadele ederken buyuk acılar yaşamış, ve halkıyla birlikte tek yumruk olmuştur Azimle ve kararlılıkla kuzey Kıbrıs icin dış guclerden kurtarma savaşını başarıyla kazanmış, KUZEY KIBRIS TURK CUMHURİYETİ DEVLETİNİ kurmuştur
Ornek bir devlet adamı unvanını almış, halkının gozunde yucelmiştir
Diğer devlet adamlığı unvanını taşıyanlara Sayın Rauf Denktaş; anlayana ornek teşkil etmektedir
Kıbrıs Turk cumhuriyeti kurulduğun da ağlayanlar gibi, halkı ihanet gozyaşlarıyla yanılgıya uğratmamıştır!
15Kasım kuzey Kıbrıs kuruluş gunu yavru vatan daki Turk kardeşlerimize kutlu olsun Yavru vatan ın temel harcı, gozyaşları ve şehitlerin kanıyla KARILMIŞTIR
Birlik butunluk icerisinde olan turk halk ’ı ağlayanlara, gizlilik icerisinde olanlara asla pirim vermeyecektir
Sayın Rauf Denkteşi cesur adımlar atarak kuzey Kıbrıs Turk cumhuriyetini kurduğu ,turk kardeşlerimizin acılarını biraz olsun teselli sabrına yonelttiği icin sayğılarımı sunuyorum
Kkk TC yi koruma derneği uyelerine saygı sevilerimi iletiyorum Cesur mucahitlere kuzey Kıbrıs Turk cumhuriyetini
Birlikte sahip cıkacağımıza inanıyor, ve 15 kasım kuruluş gununu coşkuyla gecmesini diliyor saygılarımı sunuyorum
Anavatan TURKİYE
Zeynep AYDINLIOGLU
1211
ANTALYA

858,496Konular
982,348Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt