k12 kimler kullanır?
.k12 alan adı eğitim kurumlarının kullandığı internet alan adıdır. ABD, Kanada, Türkiye ve Avustralya'daki ilk ve orta dereceli eğitim kurumları bu . k12 alan adı uzantısını kullanırlar. Türkiye'de .tr uzantısından önce k12.tr şeklinde kullanılır.
k12 öğrencisi ne demek?
K12; Kanada, ABD ve Avusturalya'da ilk, orta ve lise dengi okulların siteleri için belirlenmiş bir standarttır. Kindergarten ve 12th grade terimlerinden türemiştir. Kindergarten; 4-6 yaş aralığında okula başlayan çocukları temsil ederken 12thgrade veya grade 12 ise 12.sınıf anlamına gelmektedir.
k12 ücretli mi?
Millî Eğitim Bakanlığı ile Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ. arasında yapılan iş birliği protokolü ile zorunlu öğrenim çağında olan ve sağlık problemi nedeniyle okula devam edemeyen özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler K12 online eğitim platformlarından ücretsiz yararlanacak.
k12 eğitim sistemi nedir?
K12NET Okul/Dershane Yönetim Yazılım Sistemleri K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran, bir okul/dershane yönetim yazılım sistemidir. 33 Modülden oluşmaktadır. Dış dünyaya açılan personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalı olmak üzere 3 portaldan oluşmaktadır.
k12 hangi siteler için kullanılır?
.k12.tr: Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış öğretim kurumları kullanabilir. . edu.tr: Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından tanınan eğitim kurumları içindir.
k12 ne demek anlamı?
orta dereceli ogretim kurumlarina verilen domain uzantisi . yabanci ulkelerde lise kavramina karsilik gelen secondary school icin kullanilan kod. kindergarten to 12th grade manasina gelen kisaltma.
k12 öğrenci hesabına nasıl girilir?
K12net Öğrenci Bilgi Sistemi'ne hem veli hesaplarından hem de öğrenci hesaplarından giriş yapılabilir. Sisteme ilk defa giriş yapıyorsanız K12net kullanıcı adı ve parolası TC numaranızdır. Giriş yaptıktan sonra sistem sizi yeni bir şifre tanımlamanız için uyaracaktır.
K12 öğrenci hesabına nasıl girilir?
K12net Öğrenci Bilgi Sistemi'ne hem veli hesaplarından hem de öğrenci hesaplarından giriş yapılabilir. Sisteme ilk defa giriş yapıyorsanız K12net kullanıcı adı ve parolası TC numaranızdır. Giriş yaptıktan sonra sistem sizi yeni bir şifre tanımlamanız için uyaracaktır.