iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler (6 kişilik)
•3 adet kabak
•Yarım demet roka
•2'şer çorba kaşığı parmesan peyniri ve dolmalık fıstık
•3 çorba kaşığı zeytinyağı
•1 çorba kaşığı balzamik sirke
Yapılışı
Kabakları ince ve yuvarlak şekilde dilimleyin Servis tepsisine yerleştirip, üzerine roka yaprağı koyun Rendelenmiş parmesan peyniri serpiştirin Ayrı bir yerde dolmalık fıstığı 1 çorba kaşığı zeytinyağında, rengi dönene dek kavurun Ilındıktan sonra peynirin üzerine serpin Kalan 2 çorba kaşığı zeytinyağını ve balzamik sirkeyi gezdirip servis yapın
•3 adet kabak
•Yarım demet roka
•2'şer çorba kaşığı parmesan peyniri ve dolmalık fıstık
•3 çorba kaşığı zeytinyağı
•1 çorba kaşığı balzamik sirke
Yapılışı
Kabakları ince ve yuvarlak şekilde dilimleyin Servis tepsisine yerleştirip, üzerine roka yaprağı koyun Rendelenmiş parmesan peyniri serpiştirin Ayrı bir yerde dolmalık fıstığı 1 çorba kaşığı zeytinyağında, rengi dönene dek kavurun Ilındıktan sonra peynirin üzerine serpin Kalan 2 çorba kaşığı zeytinyağını ve balzamik sirkeyi gezdirip servis yapın