Çıtır çıtır, lezzetli mi lezzetli bir atıştırmalık teklifimiz var! Meskendeki kabakları değerlendirmenin bu nefis yolu favoriniz olacak! İşte kabak cipsi tanımı...
Kabak Cipsi Tanımı
Materyaller;
4-6 adet kabak
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı sarımsak tozu
Tuz
Karabiber
Kabak Cipsinin Hazırlanışı
Birkaç fırın tepsisine yağlı kağıt yerleştirin. Dilimlenmiş kabakları büyük bir kaseye ekleyin. Zeytinyağı ile karıştırın ve eşit bir halde kaplayın. Tuzu ve karabiberi ek edin. Farklı bir büyük kaseye galeta unu, peynir ve baharatları ekleyin. Her bir kabak dilimini unlu karışıma bulayın ve tepsiye dizin. 200 radde evvelden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.