iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
34 adet kabak
3 adet yumurta
dereotu
maydanoz
taze soğan
2 çorba kaşığı un
1 adet kuru soğan
kırmızı biber
peynir, rendelenmiş (beyaz peynir, kaşar, parmesan)
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Kabaklar kalın, soğanlar ince bir rende ile rendeleyin Otları doğrandıktan sonra, bütün malzeme yumurta ve unla kanştırıp, yağlanmış çukurca bir tepside fınna verin
34 adet kabak
3 adet yumurta
dereotu
maydanoz
taze soğan
2 çorba kaşığı un
1 adet kuru soğan
kırmızı biber
peynir, rendelenmiş (beyaz peynir, kaşar, parmesan)
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Kabaklar kalın, soğanlar ince bir rende ile rendeleyin Otları doğrandıktan sonra, bütün malzeme yumurta ve unla kanştırıp, yağlanmış çukurca bir tepside fınna verin