iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 kabak, ince kıyılmış
4 dilim pastırma
3 domates
4 yumurta
100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri
14 su bardağı bira
6 zeytin
1 4demet maydanoz, doğranmış
2 çay kaşığı nişasta
tuz
6 kişilik
HAZIRLANIŞI
Domatesleri soyup dörde bölün Pastırmaları küçük parçalar halinde doğrayın Bir kapta yumurtaları çırpın
Kabakları domateslerle beraberce pişirdikten sonra başka bir tavada bu defa pastırmalarla beraber kızartın
Daha sonra yumurtaları, kaşarpeynirini, maydanozu, tuzu ve birayı karıştırıp kabakların üzerine boşlatın ve 15 dakika kadar ısıtın Domates suyu ile nişastayı karıştırıp koyulaştırdıktan sonra üzerine dilimlediğiniz eytinleri ekleyin
Omlet hazır olduktan sonra , sosla beraber servis yapın
1 kabak, ince kıyılmış
4 dilim pastırma
3 domates
4 yumurta
100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri
14 su bardağı bira
6 zeytin
1 4demet maydanoz, doğranmış
2 çay kaşığı nişasta
tuz
6 kişilik
HAZIRLANIŞI
Domatesleri soyup dörde bölün Pastırmaları küçük parçalar halinde doğrayın Bir kapta yumurtaları çırpın
Kabakları domateslerle beraberce pişirdikten sonra başka bir tavada bu defa pastırmalarla beraber kızartın
Daha sonra yumurtaları, kaşarpeynirini, maydanozu, tuzu ve birayı karıştırıp kabakların üzerine boşlatın ve 15 dakika kadar ısıtın Domates suyu ile nişastayı karıştırıp koyulaştırdıktan sonra üzerine dilimlediğiniz eytinleri ekleyin
Omlet hazır olduktan sonra , sosla beraber servis yapın