Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak pilavı

Kabak pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
Amerikan pirinci 1 kg
Dana eti 1 kg
Kış kabağı 1 kg
Soya yağı 6 çorba kaşığı
Kuş üzümü 3 çorba kaşığı
Et suyu 15 lt
Tuz
Karabiber


SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ :

Protein 27 gr
Yağ 16 gr
Karbonhidrat 88 gr
3523 Kj
842 kcal

HAZIRLANIŞI
Kuşbaşı doğradığınız etleri yağda kavurun Kabakları yıkayın ve ince uzun şeritler halinde doğrayın Kavrulan etin içine dökün, biraz su koyup hafif pişirin Kuş üzümünü 1 saat suda bekletin Pirinci yıkayıp süzün Et ve kabağın bulunduğu tencereye pirinci ve kuş üzümünü dökün, tuzunu ve karabiberini de karıştırdıktan sonra 15 lt et suyunu üzerine boşaltın Suyunu çekene kadar ateşte pişirin Daha sonra servis tabağına alıp, maydanoz ile süsleyin
 
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt