iltasyazilim
FD Üye
Kabak Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*1 kg bal kabağı
*1 orta boy soğan
*1 su bardağı pirinç
*1 çay bardağı toz şeker
*2 çay kaşığı karabiber
*1 tatlı kaşığı tuz
*3 yemek kaşığı tereyağı
*Sıcak su
*
Kabak Pilavı Tarifi Yapılışı Kabakların kabukları soyulup küp küp doğranır Soğanlar ince ince doğranır Pirinç yıkanır
Kabaklar bir sıra tencereye konulup üzerine soğan, pirinç sırayla eklenir Aynı işlem tekrarlanır Kabak, soğan, pirinç En üst kata tekrar kabak eklenip şeker, tuz, karabiber serpilip tereyağı konulur En üst Kabakların üzerine çıkmayacak şekilde sıcak su eklenip kısık ateşte pişirilir
*1 kg bal kabağı
*1 orta boy soğan
*1 su bardağı pirinç
*1 çay bardağı toz şeker
*2 çay kaşığı karabiber
*1 tatlı kaşığı tuz
*3 yemek kaşığı tereyağı
*Sıcak su
*
Kabak Pilavı Tarifi Yapılışı Kabakların kabukları soyulup küp küp doğranır Soğanlar ince ince doğranır Pirinç yıkanır
Kabaklar bir sıra tencereye konulup üzerine soğan, pirinç sırayla eklenir Aynı işlem tekrarlanır Kabak, soğan, pirinç En üst kata tekrar kabak eklenip şeker, tuz, karabiber serpilip tereyağı konulur En üst Kabakların üzerine çıkmayacak şekilde sıcak su eklenip kısık ateşte pişirilir