iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 kg körpe kabak
12 su bardağı zeytinyağı
6 tatlı kaşığı toz şeker
12 su bardağı sirke
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Kabakların uçlarını kesip, yıkayın Kabuklarını soymadan ve çiğ olarak, cips şeklinde rendeleyin Yağ, sirke, limon, tuz ve şekeri iyice çırpın, kabaklarla kanştırıp, servis yapın
1 kg körpe kabak
12 su bardağı zeytinyağı
6 tatlı kaşığı toz şeker
12 su bardağı sirke
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Kabakların uçlarını kesip, yıkayın Kabuklarını soymadan ve çiğ olarak, cips şeklinde rendeleyin Yağ, sirke, limon, tuz ve şekeri iyice çırpın, kabaklarla kanştırıp, servis yapın