iltasyazilim
FD Üye
Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*1 buçuk kilo balkabağı
*1 buçuk su bardağı şeker
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı bal
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Kabaklar kesilir Yıkanır Tencereye konulur Üzerine toz şeker vanilya ve bal dökülerek kapağı kapatılır 2 saat bekletilir Sulandıktan sonra orta ateşte 20 Dk kadar pişirilir Çatalla kontrol edilir Pişince bir tabağa alınıp üzerine ceviz serpilerek servis edilir
*1 buçuk kilo balkabağı
*1 buçuk su bardağı şeker
*1 paket vanilya
*1 yemek kaşığı bal
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Kabaklar kesilir Yıkanır Tencereye konulur Üzerine toz şeker vanilya ve bal dökülerek kapağı kapatılır 2 saat bekletilir Sulandıktan sonra orta ateşte 20 Dk kadar pişirilir Çatalla kontrol edilir Pişince bir tabağa alınıp üzerine ceviz serpilerek servis edilir