iltasyazilim
FD Üye
Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*12 kilo bal kabağı
*4 su bardağı toz şeker
*1 su bardağı su
*1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Kabukları soyulmuş kabakları ufak ufak parçalara bölerek derin bir tencereye alın üzerine şekerinizi ilave edin ve üzerine suyu dökün Ben hiç bekletmedim direk ocağın altını Yaktım ve pişirdim kıvama gelince fırın tepsisine aldım ve üzerleri kızarıncaya kadar fırında tuttum soğuduktan sonra arzuya göre servis edebilirsiniz
*12 kilo bal kabağı
*4 su bardağı toz şeker
*1 su bardağı su
*1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Kabukları soyulmuş kabakları ufak ufak parçalara bölerek derin bir tencereye alın üzerine şekerinizi ilave edin ve üzerine suyu dökün Ben hiç bekletmedim direk ocağın altını Yaktım ve pişirdim kıvama gelince fırın tepsisine aldım ve üzerleri kızarıncaya kadar fırında tuttum soğuduktan sonra arzuya göre servis edebilirsiniz