iltasyazilim
FD Üye
Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*1 kilogram bal kabağı
*2 su bardağı toz şeker
*1 5 su bardağı ceviz
*Arzuya göre üzerine tahin
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Bal kabağının kabuğu soyulur ve doğranır Tencereye konur üzerini örtecek şekilde toz şeker eklenir ve 45 saat bekletilir Bir gece de bekletebilirsiniz Suyunu salan kabaklar kendi suyuyla pişirilir önce kapağı kapalı sonra da suyunun azalması için kapağı acık şekilde pişirilir Pişince soğumaya bırakılır Servis tabağına alınca cevizle süslenir Arzuya göre tahin de gezdirebilirsiniz Afiyet olsun
*1 kilogram bal kabağı
*2 su bardağı toz şeker
*1 5 su bardağı ceviz
*Arzuya göre üzerine tahin
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Bal kabağının kabuğu soyulur ve doğranır Tencereye konur üzerini örtecek şekilde toz şeker eklenir ve 45 saat bekletilir Bir gece de bekletebilirsiniz Suyunu salan kabaklar kendi suyuyla pişirilir önce kapağı kapalı sonra da suyunun azalması için kapağı acık şekilde pişirilir Pişince soğumaya bırakılır Servis tabağına alınca cevizle süslenir Arzuya göre tahin de gezdirebilirsiniz Afiyet olsun