iltasyazilim
FD Üye
Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*Bir adet orta boy bal kabağı
*İki su bardağı toz şeker
*Üzerini süslemek için ceviz
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Kabak soyularak dilimlenir Temiz yıkandıktan sonra süzgeçte iyice suyu çektirilir Tencereye koyulur, üzerine toz şeker serpilerek 15 dakika kısık ateşte pişirilir (hiç su koymuyoruz kabak zaten suyunu verecektir) Servis tabağına alınarak cevizle süslenir Afiyet olsun
*Bir adet orta boy bal kabağı
*İki su bardağı toz şeker
*Üzerini süslemek için ceviz
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Kabak soyularak dilimlenir Temiz yıkandıktan sonra süzgeçte iyice suyu çektirilir Tencereye koyulur, üzerine toz şeker serpilerek 15 dakika kısık ateşte pişirilir (hiç su koymuyoruz kabak zaten suyunu verecektir) Servis tabağına alınarak cevizle süslenir Afiyet olsun