iltasyazilim
FD Üye
Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*Yarım sarı kabak
*1,5 su bardağı toz şeker
*4 su bardağı su
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
1
*Kabağın kabukları soyulur ve küçük dilimler halinde doğranır
*Yıkanıp tencereye koyulur
*Üzerine şeker eklenerek yarım saat beklenir
*Yarım saat kadar sonra üzerine su eklenir ve kısık ateşte pişirmeye bırakılır
*Pişen kabak servise alınır
*Üzerine tahin yada fındık veyahutta fıstıkla servis yapılır afiyet olsun
*Yarım sarı kabak
*1,5 su bardağı toz şeker
*4 su bardağı su
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
1
*Kabağın kabukları soyulur ve küçük dilimler halinde doğranır
*Yıkanıp tencereye koyulur
*Üzerine şeker eklenerek yarım saat beklenir
*Yarım saat kadar sonra üzerine su eklenir ve kısık ateşte pişirmeye bırakılır
*Pişen kabak servise alınır
*Üzerine tahin yada fındık veyahutta fıstıkla servis yapılır afiyet olsun