iltasyazilim
FD Üye
Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*İstediğiniz kadar kabak ( ben 5 dilim kullandım )
*İstediğiniz kadar şeker ( ben 1 5 su bardağı kullandım )
Üzeri için;
*Ceviz içi veya fındık içi
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Derin dondurucuya koymuş olduğum tatlı kabaklarımı bugün yaptım çok da lezzetli oldu Buzluktan erken çıkarın kendi çözülsün veya mikrodalga da biraz buzunu eritin ben mikro dalga da 5 dk kadar buzunu erisin kolay doğraması için Şekeri ilave edip beklemeden fırında pişirirdim 180 derecede yaklaşık 1 saat kadar fırından çıkarıp soğuyunca fındık serpiştirdik Her zaman cevizli yapıyorum bugün de değişiklik için fındık denedim çok da güzel oldu
Afiyet olsun
*İstediğiniz kadar kabak ( ben 5 dilim kullandım )
*İstediğiniz kadar şeker ( ben 1 5 su bardağı kullandım )
Üzeri için;
*Ceviz içi veya fındık içi
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı Derin dondurucuya koymuş olduğum tatlı kabaklarımı bugün yaptım çok da lezzetli oldu Buzluktan erken çıkarın kendi çözülsün veya mikrodalga da biraz buzunu eritin ben mikro dalga da 5 dk kadar buzunu erisin kolay doğraması için Şekeri ilave edip beklemeden fırında pişirirdim 180 derecede yaklaşık 1 saat kadar fırından çıkarıp soğuyunca fındık serpiştirdik Her zaman cevizli yapıyorum bugün de değişiklik için fındık denedim çok da güzel oldu
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.