iltasyazilim
FD Üye
Kabak Yoğurtlaması Tarifi İçin Malzemeler
*4 adet sakız kabağı
*2 diş sarımsak
*2 yemek kaşığı süzme yoğurt
*1 yemek kaşığı zeytinyağı
Kabak Yoğurtlaması Tarifi Yapılışı
*Kabakların kabukları soyulur, rendelenir
*Tavaya yağ konur, kabaklar suyunu tamamen çekene kadar pişirilir
*Soğumaya bırakılır
*Sarımsaklar ezilir, yoğurda katılır
*En son soğuyan kabaklar da yoğurda katılır, soğuk servis edilir
*4 adet sakız kabağı
*2 diş sarımsak
*2 yemek kaşığı süzme yoğurt
*1 yemek kaşığı zeytinyağı
Kabak Yoğurtlaması Tarifi Yapılışı
*Kabakların kabukları soyulur, rendelenir
*Tavaya yağ konur, kabaklar suyunu tamamen çekene kadar pişirilir
*Soğumaya bırakılır
*Sarımsaklar ezilir, yoğurda katılır
*En son soğuyan kabaklar da yoğurda katılır, soğuk servis edilir