Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabak Yoğurtlaması

Kabak Yoğurtlaması

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kabak Yoğurtlaması Tarifi İçin Malzemeler

*2 orta boy kabak
*5 6 kaşık süzme yoğurt
*1 çay kaşığı kırmızı biber
*1 çay kaşığı kara biber
*3 yemek kaşığı zeytintağı
*1 çay kaşığı tuz
*1 diş sarımsak

Kabak Yoğurtlaması Tarifi Yapılışı Herkese merhabalar Bugün vereceğim tarif özellikle yaz aylarında ana yemekle birlikte çok güzel bi tamamlayıcı olur Normalde kabak yemeyen biri olarak bu tarifle birlikte kabak sevmeye ve yemeye başladım
Öncelikle kabaklar iyice bir yıkanır Ben kabakları soyma taraftarı değilim orası size kalmış Yıkadığımız kabakları rendeliyoruz ve tavaya alıyoruz Üzerine zeytinyağını ve baharatlarımızı koyup kavurmaya başlıyoruz Kabakların suyunu salmaya başladığını göreceğiz Ne zaman ki suyu kurumaya başlarsa kabaklarımız pişmiş demektir Zaten 5 10 dk da pişiyor Kabaklar soğuduktan sonra üzerine dövdüğümüz bir diş sarımsağı da ekliyoruz Sonra da 56 kaşık süzme yoğurdumuzu ekliyoruz ve karıştırıyoruz( süzme yoğurdunuz yoksa yoğurdunuzun katı tarafından koyabilirsiniz ama ölçülü bi şekilde koyun ) yoğurtlamamız servise hazır AFİYET OLSUN
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt