Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabartma Tozlu Poğaça (Zeytinli)

Kabartma Tozlu Poğaça (Zeytinli)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kabartma Tozlu Poğaça (Zeytinli) Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım paket margarin (eritilmiş)
*1 su bardağı yoğurt
*Yarım su bardağı sıvı yağ
*2 tane kabartma tozu
*2 yemek kaşığı sirke
*1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
*Tuz
*Aldığı kadar un

Kabartma Tozlu Poğaça (Zeytinli) Tarifi Yapılışı
1
*Bütün malzemeyi karıştırıp yumuşak bir hamur elde ediyoruz
*Daha sonra ceviz büyüklüğünde parçalar alıp içine dilediğiniz iç malzemeyi koyup kapatıyoruz, (ben zeytin koydum içine )
*Tepsimize koyup üzerine yumurta sürüyoruz
*200 derece fırında pişiriyoruz

Afiyet olsun

Similar threads

Kabartma Tozlu Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *Yarım paket margarin *Yarım su bardağı sıvı yağ *1 su bardağı yoğurt *1 paket kabartma tozu *Aldığı kadar un ve tuz Kabartma Tozlu Poğaça Tarifi Yapılışı Un ve kabartma tozu hariç tüm malzemeyi karıştırıp iyice yoğuruyoruz Daha sonra ise un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
3 Kabartma Tozlu Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *1 paket yumuşak margarin *1 su bardağı yoğur t(bardak ölçü 200 ml) *1 su bardağı sıvı yağ *2 yemek kaşığı şeker *2 yemek kaşığı sirke *1 tatlı kaşığı tuz *3 paket kabartma tozu *3 yumurta (2’sinin akı üstüne) *67 su bardağı un İçi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Resimli Basit Zeytinli Poğaça Kolay Zeytinli Poğaça Tarifi Zeytinli poğaça Malzemeler 1 Dere bardağı akıcı yağ 3 Yemek kaşığı margarin 1 Dere bardağı yoğurt 1 Yemek kaşığı susam 1 Yemek kaşığı sirke 11 adet yeşil, 11 adet siyah zeytin 2 Yemek Yemek kaşığı dövülmüş ceviz 1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Zeytinli Kıyır Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *2 yumurta *125 gr margarin *1 tatlı kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz *2 yemek kaşığı sirke *1 çay bardağı sıvı yağ *1 çay bardağı süt *1 paket kabartma tozu *4 su bardağı un *Çekirdeği çıkarılmış zeytin Zeytinli Kıyır Poğaça Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Çekirdekli Zeytinli Mayasız Puf Poğaça Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı yoğurt *1 çay bardağı sıvı yağ *2 yumurta (birinin sarısı üzerine) *1 mahlepli kabartma tozu *1 tatlı kaşığı tuz *Alabildiğince (ben 35 su bardağı kullandım) un *Zeytin ezmesi *Çekirdek içi Çekirdekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt