Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabe İle İlgili Ayetler

Kabe İle İlgili Ayetler
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kuranda kabe ile ilgili ayetler,kabe hakkında ayetler,kuranı kerimde kabe ayetleri

Hani Evi (Kabeyi) insanlar icin bir toplanma ve guvenlik yeri kılmıştık “İbrahimin makamını namaz yeri edinin, İbrahim ve İsmaile de, “Evimi, tavaf edenler, itikafa cekilenler ve ruku ve secde edenler icin temizleyin diye ahid verdik (

Allah, Beyti Haram (olan) Kabeyi insanlar icin bir ayaklanma (kıyam evi) kıldı; Haram Ayı, kurbanı ve boyunlardaki gerdanlıkları da Bu, Allahın goklerde ve yerde ne varsa tumunu bildiğini ve Allahın gercekten her şeyi bilen olduğunu bilmeniz icindir

Hani biz İbrahime Evin (Kabenin) yerini belirtip hazırladığımız zaman (şoyle emretmiştik “Bana hic bir şeyi ortak koşma, tavaf edenler, kıyam edenler, rukua ve sucuda varanlar icin Evimi tertemiz tut

Gercek şu ki, insanlar icin ilk kurulan Ev, Bekke (Mekke) de, o, kutlu ve butun insanlar (alemler) icin hidayet olan (Kabe)dir

Similar threads

Sayfamızda Kabe İle ilgili Kur'anı Kerim'de gecen Ayeti Kerimeler bulabilirsinizKabe ile ilgili ayeti kerimeleri sizler icin sayfamızda paylaşıyoruz ALT :wwwupluploadskabehakkindahadisler51949kabehakkindahadisler51949ALT Biz ta o zaman bu Beyt'i, insanlar icin bir sevap kazanma ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Kurban bayramı ile ilgili ayet, Kuranda Kurban bayramı ile ilgili ayetler, Kurban bayramıyla ilgili ayetler Kurban bayramı hakkında; Allah bize ateşin yiyeceği bir kurban getirmedikce hicbir elciye inanmamamız konusunda and verdi, diyenlere de ki: “Şuphesiz, benden once nice elciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Sayfamızda Kabe İle ilgili Kur'anı Kerim'de geçen Ayeti Kerimeler bulabilirsinizKabe ile ilgili ayeti kerimeleri sizler için sayfamızda paylaşıyoruz ALT :larcomupluploadskabehakkindahadisler51949kabehakkindahadisler51949ALT Biz ta o vakit bu Beyt'i, millet için bir sevap kazanma ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Kurban hakkında ayetler De ki: Şuphesiz benim namazım, kurbanım, hayatım ve olumum hepsi alemlerin Rabbi Allah icindir En'am : 162 Bir zamanlar İbrahim'e Beytullah'ın yerini hazırlamış ve (ona şoyle demiştik): Bana hicbir şeyi eş tutma; tavaf edenler, ayakta ibadet edenler, rukU ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Kurban ile ilgili ayetler Kuranı Kerimde gecen Kurban ile İlgili Ayetler Kuranı Kerimde Kurban Bayramı BAKARA SURESİ (196) Haccı da, umreyi de Allah icin tamamlayın Eğer (duşman, hastalık ve benzer sebeplerle) engellenmiş olursanız artık size kolay gelen kurbanı gonderin Bu kurban, yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
377
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt